MediaWatch

Comitel i kanonfremgang

Omsætningen steg 259 procent til 815,7 millioner kroner i 2000 fra 314,5 millioner kroner året før. Resultatet før skat steg med 280 procent fra 4,3 millioner kroner i 1999 til 11,9 millioner kroner i 2000. Comitel forventer et resultat i år på niveau med det i 2001, skriver Erhvervsbladet.

Udover salget af GSM-telefoner fokuserer Comitel, der før hed Danitas Radio, på radiokommunikation. Selskabet distribuerer bl.a. walkie-talkies i Europa, lige som Comitel sælger radioudstyr til lukkede radionet.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Ny rapport om danskernes nyhedsbrug, første skridt mod aftale for DPCMO, startskud på Se og Hør-strategi og et nødopråb fra produktionsbranchen er blandt nogle af ingredienserne, der har sat smag på denne uge i mediebranchen. Få et overblik i ugens briefing.

EU vil kræve strengere kontrol med statslige annoncekroner

I et nyt udspil lægger Europa-Kommissionen nu op til flere krav til gennemsigtighed og fair tildeling, når alt fra regeringer til statsejede virksomheder køber reklameplads hos medierne. Forslaget møder opbakning hos Danske Medier, der dog overordnet ser lovforslaget som dårligt nyt for mediebranchen.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs