MediaWatch

Comitel i kanonfremgang

Omsætningen steg 259 procent til 815,7 millioner kroner i 2000 fra 314,5 millioner kroner året før. Resultatet før skat steg med 280 procent fra 4,3 millioner kroner i 1999 til 11,9 millioner kroner i 2000. Comitel forventer et resultat i år på niveau med det i 2001, skriver Erhvervsbladet.

Udover salget af GSM-telefoner fokuserer Comitel, der før hed Danitas Radio, på radiokommunikation. Selskabet distribuerer bl.a. walkie-talkies i Europa, lige som Comitel sælger radioudstyr til lukkede radionet.

Mere fra MediaWatch

Podimo-partnerskab åbner dør til podcastmarkedet for Drive

En aftale om undersøgende journalistiske podcastserier til Podimo er første skridt mod en egentlig lydafdeling i produktionsselskabet Drive, der hidtil kun har lavet tv. Broadcasterne efterspørger i højere grad lydkompetencer, lyder det fra producent.

Portræt: Pernille Holbøll er både en kontant eksekvator og "et suverænt valg"

Pernille Holbøll er steget til vejrs i Mediedanmark og træder nu ind som ansv. chefredaktør på B.T. Tidligere chefer og kolleger beskriver hende som en af de bedste i branchen til at eksekvere på de digitale strategier, men også hvordan hun har været både kontant og utålmodig, men har gennemgået en udvikling som leder de seneste år.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs