MediaWatch

Microsoft lancerer ny licensstrategi

Microsoft introducerer en række ændringer og forbedringer til volumenlicensprogrammer for erhvervskunder, som gør det mere simpelt at overskue og anskaffe licenser.

Nyhederne inkluderer en abonnementsordning til Microsoft enterprise software, en nemmere opgraderingsproces, en mere simpel salgsprocedure, nye online licensstyringsredskaber og bredere kvalificering til den populære Enterprise Aftale.

– I takt med at Microsoft har bevæget sig fra en retail til et mere erhvervsorienteret fokus, har vi også været nødt til at ændre vores licensprogrammer, siger Peter Colsted, salgsdirektør i Microsoft Danmark.

Blandt de vigtigste nyheder i ændringerne er indførelsen af én enkelt licens, som afløser de tidligere licenser som Versions Opgradering, Konkurrent Opgradering, Produkt Opgradering og Upgrade Advantage. Ved at tegne Software Assurance på en licens har man automatisk retten til alle fejlretninger, forbedringer og de nyeste versioner i licensaftalens løbetid.

Microsoft introducerer desuden nye online licensstyringsredskaber, som via Internettet gør det nemmere for kunderne at følge og overskue deres samlede Microsoft licensbeholdning.

Microsoft vurderer, at ændringerne volumenlicensprogrammerne vil resultere i en reduktion af eller ingen ændringer i licensudgifterne for 80 procent af de licenser, Microsoft sælger til volumenkunder. Den nye licensering og Software Assurance vil gælde for Microsoft Volumenprogrammer som OPEN, OSL, Select og Enterprise Aftaler og vil træde i kraft 1. oktober 2001.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Udsigt til et smalt medieforlig, en ny fiktionsstrategi fra DR, friske tal fra Jysk Fynske Medier og Information, et vaklende flertal for kulturmoms, Heartbeats mister sin direktør, og en statslig styrelse beskyldes for ulovlig deling af artikler. Få et overblik over Mediedanmark med ugens briefing.

Overblik: Sådan er medieaftalerne landet siden 2000

Hvert andet medieforlig siden 2000 har – i grove træk – haft bred politisk opbakning, mens den anden halvdel af forligene er indgået med smalt flertal. Her får du overblik over, hvordan de seneste årtiers forlig er landet.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs