MediaWatch

Big Brother afgjort

Den 26-årige Jill, i folkemunde blandt andet kendt som "Jilldo" efter sin famøse fremdragelse af en lyserød dildo på åbningsdagen af programmet, viste sig for stor en mundfuld for Big Brothers tilbageværende mandlige islæt Nico. Hele 71 procent af stemmerne gik til den gulerodsfarvede seeryndling ,der ikke en eneste gang undervejs måtte lide den tort at blive nomineret.

Efter ialt 104 dage bag lås og slå, i komplet isolation for omverdenen samt konstant kameraovervågning, kunne Jill som den sidste forlade Big Brother huset på Sluseholmen og indkasserere dels folkets hyldest samt en halv million skattefrie kroner.

Finalen, der blev betegnet som nervepirrende, blev afgjort klokken 21:50 da showets vært Lisbeth Janniche kunne meddele de to finalister hvad seernes dom lød på. Over 40000 danskere havde valgt at ringe ind for at tilkendegive, hvem de mente vinderen af det meget omtalte realityprogram skulle være.

Finalens taber Nico gik dog ikke helt tomhændet fra huset, idet han blev begavet med et gavekort til et luksuskrydstogt for 2 personer.

Big Brother er TvDanmarks største seersucces indtil nu, og programmet har i de lidt over tre måneder det har været i æteren været genstand for en massiv mediedækning af en til tider meget skiftende karakter.

Mere fra MediaWatch

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs