MediaWatch

Framfab sælger teknologidel

Prisen for handlen er sat til 17 millioner svenske kroner og træder i kraft med øjeblikkelig virkning. Frasalget sker som led i Framfabs restruktureringsplan, der går på at frasælge ikke kerneaktiviteter, for på sigt at kunne koncentrere sig fuldt ud om internetrelateret konsulentvirksomhed.

Framfab Technology har 50 ansatte og har sine spidskompetencer indenfor teknologi, herunder blandt andet IP-baserede løsninger til bioteknologi og kommunikation.

Johan Wall, administrerende direktør i Framfab siger, at handlen viser, der er værdi i selskabet og at man både kan og vil forsøge at sælge fra, for at klare sig gennem den nuværende krise.

Framfab har tidligere meddelt, at det enten vil frasælge eller finde eksterne investorer til blandt andet Framfab Labs, Bredbandsbolaget samt dets investeringer i UMTS-licenser.

I forbindelse med opkøbet skifter Framfab Technology navn til Erda Technology.

Mere fra MediaWatch

Rørbye Rønn afliver spekulation om store biograffilm på DRTV

Maria Rørbye Rønn glæder sig over, at politikerne letter på detailstyringen af public service-stationen og giver DR en større fleksibilitet til at kunne omstille sig digitalt. Men hun afviser, det vil ændre i konkurrencesituationen i forhold til private medier.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs