MediaWatch

TV2 øger satsning på Internettet

Ifølge Rune Bech, chef for TV2/Interaktiv, vil man fremover arbejde på at sikre en tæt integration mellem TV-fladen og tv2.dk. Tiltaget skal sikre, at populære TV-programmer kan fortsætte på Internettet med en række interaktive muligheder.

For at tilpasse sitet til de nye tiltag vil der blandt andet blive udviklet en række nye tjenester for således at skabe et eget webunivers for TV-programmerne. Samtidig vil TV2 tilbyde video-on-demand og spil. Dette bevirker endvidere, at TV2 vil satse på tjenester til bredbåndet.

TV2s administrerende direktør Christina Lage siger, at det er en naturlig udvikling, at satse på en udvidelse af tv2.dk, idet selve TV2 bevæger sig mere og mere over imod at være en flerstrenget medievirksomhed.

I forbindelse med det øgede fokus vil man for at styrke integrationen flytte dele af TV2/Interaktiv fra Hellerup til Kvægtorvet i Odense. Journalist Lars Emtekær er udnævnt til redaktionschef og skal fremover forestå udviklingen af det redaktionelle internetstof.

TV2s hjemmeside tv2.dk er i dag en af Danmarks mest besøgte sider med flere end fem millioner sidehenvisninger om ugen. Især det at gense indslag fra TV2/Nyhederne er noget mange internetbrugere benytter sig af.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Ny rapport om danskernes nyhedsbrug, første skridt mod aftale for DPCMO, startskud på Se og Hør-strategi og et nødopråb fra produktionsbranchen er blandt nogle af ingredienserne, der har sat smag på denne uge i mediebranchen. Få et overblik i ugens briefing.

EU vil kræve strengere kontrol med statslige annoncekroner

I et nyt udspil lægger Europa-Kommissionen nu op til flere krav til gennemsigtighed og fair tildeling, når alt fra regeringer til statsejede virksomheder køber reklameplads hos medierne. Forslaget møder opbakning hos Danske Medier, der dog overordnet ser lovforslaget som dårligt nyt for mediebranchen.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs