TV2 øger satsning på Internettet

MediaWatch

Ifølge Rune Bech, chef for TV2/Interaktiv, vil man fremover arbejde på at sikre en tæt integration mellem TV-fladen og tv2.dk. Tiltaget skal sikre, at populære TV-programmer kan fortsætte på Internettet med en række interaktive muligheder.

For at tilpasse sitet til de nye tiltag vil der blandt andet blive udviklet en række nye tjenester for således at skabe et eget webunivers for TV-programmerne. Samtidig vil TV2 tilbyde video-on-demand og spil. Dette bevirker endvidere, at TV2 vil satse på tjenester til bredbåndet.

TV2s administrerende direktør Christina Lage siger, at det er en naturlig udvikling, at satse på en udvidelse af tv2.dk, idet selve TV2 bevæger sig mere og mere over imod at være en flerstrenget medievirksomhed.

I forbindelse med det øgede fokus vil man for at styrke integrationen flytte dele af TV2/Interaktiv fra Hellerup til Kvægtorvet i Odense. Journalist Lars Emtekær er udnævnt til redaktionschef og skal fremover forestå udviklingen af det redaktionelle internetstof.

TV2s hjemmeside tv2.dk er i dag en af Danmarks mest besøgte sider med flere end fem millioner sidehenvisninger om ugen. Især det at gense indslag fra TV2/Nyhederne er noget mange internetbrugere benytter sig af.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu


Læs også
Sparerunden på Jyllands-Posten blev afsluttet i denne uge. | Foto: Joachim Ladefoged

Briefing: Ugen i mediebranchen

For abonnenter