MediaWatch

Pine Tree Systems hjælper med reklame

Ifølge Pine Tree Systems går det nye system, der er døbt Mosaic Bureau, ind og effektiviserer de produktionsprocesser, som omgiver den kreative tankevirksomhed i reklamebureauerne. Løsningen er komplet og leveres med al den nødvendige hardware, og giver således medarbejderen mere tid til at fokusere på de egentlige arbejdsopgaver.

Pine Tree Systems har skabt og tilpasset Mosaic Bureau efter at have foretaget analyser af behovene i de danske reklamebureauer. Systemet indeholder derfor blandt andet en billeddatabase samt en dokumentmanager og en integreret OPI-server med farvestyring. Udviklingen af disse er sket som følge af erkendelsen, at de ofte enorme datamængder, menneskeligt set, er umulige at holde rede på.

Hjælpeværktøjerne kan blandt meget andet :

- Skabe overblik over billeder, dokumenter og produktioner.

- Vise relevante oplysninger om billeder og dokumenter også arkiverede elementer.

- Give individuelt overblik over egne produktioner og andre ansvarsområder.

Kim Østergaard, salgschef hos Pine Tree Systems siger til MediaWatch: - Vores analyse af de danske reklamebureauer har vist, at hovedparten ikke har dedikerede IT-ressourcer. Derfor har vi, forskelligt fra mange andre, lavet en samlet pakke der består af både Mosaic Bureau og en server.

De kendte versioner af Mosaic, Professional og Enterprise, har nydt godt af lillebroderen Mosaic Bureau, der sætter en streg under vores konkurrencedygtighed overfor andre løsninger, der typisk kun indeholder en del af funktionaliteten.

Pine Tree Systems er grundlagt i 1990, har hovedsæde i Vejle og er specialiseret inden for udviklingen af asset management- og content management systemer. Virksomheden har i dag over 250 installationer af sit Mosaic system fordelt rundt om i verden.

Pine Tree Systems A/S har også kontorer i USA, Stor-britannien, Norge og Holland.

Se mere om virksomheden på www.pine.dk

Mere fra MediaWatch

Podimo-partnerskab åbner dør til podcastmarkedet for Drive

En aftale om undersøgende journalistiske podcastserier til Podimo er første skridt mod en egentlig lydafdeling i produktionsselskabet Drive, der hidtil kun har lavet tv. Broadcasterne efterspørger i højere grad lydkompetencer, lyder det fra producent.

Portræt: Pernille Holbøll er både en kontant eksekvator og "et suverænt valg"

Pernille Holbøll er steget til vejrs i Mediedanmark og træder nu ind som ansv. chefredaktør på B.T. Tidligere chefer og kolleger beskriver hende som en af de bedste i branchen til at eksekvere på de digitale strategier, men også hvordan hun har været både kontant og utålmodig, men har gennemgået en udvikling som leder de seneste år.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs