MediaWatch

Motorola på vej op fra sygesengen

Galvin kommenterede den utilfredshed, som mange aktionærer har givet udtryk for, efter Motorola-aktien har været ud for en gevaldig rutschetur. Aktien er faldet med 73 procent siden rekord-niveauet for omkring et år siden, skriver Reuters.

Aktionærerne kritiserer selskabet for et svagt produktsortiment, særligt inden for mobiltelefoner, hvor Motorola ligger efter finske Nokia. Galvin lovede dog, at den nye række af mobiltelefoner fra Motorola vil bidrage til selskabets vækst.

Bestyrelsesformanden måtte også forsvare sig personligt efter kritik af den årlige gigant-bonus, han er sikret hos verdens andenstørste mobilproducent. Hans bonus i 2000 var på 1,25 millioner dollar.

Første kvartal i år annoncerede den amerikanske mobilproducent sit første driftsunderskud i 15 år, og så sig derfor nødsaget til at afskedige tusinder af medarbejdere.

- Jeg håber, at Motorola bliver blandt de første tech-selskaber, der rejser sig efter den aktuelle tilbagegang, sagde topchefen.

Mere fra MediaWatch

Podimo-partnerskab åbner dør til podcastmarkedet for Drive

En aftale om undersøgende journalistiske podcastserier til Podimo er første skridt mod en egentlig lydafdeling i produktionsselskabet Drive, der hidtil kun har lavet tv. Broadcasterne efterspørger i højere grad lydkompetencer, lyder det fra producent.

Portræt: Pernille Holbøll er både en kontant eksekvator og "et suverænt valg"

Pernille Holbøll er steget til vejrs i Mediedanmark og træder nu ind som ansv. chefredaktør på B.T. Tidligere chefer og kolleger beskriver hende som en af de bedste i branchen til at eksekvere på de digitale strategier, men også hvordan hun har været både kontant og utålmodig, men har gennemgået en udvikling som leder de seneste år.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs