MediaWatch

Motorola på vej op fra sygesengen

Galvin kommenterede den utilfredshed, som mange aktionærer har givet udtryk for, efter Motorola-aktien har været ud for en gevaldig rutschetur. Aktien er faldet med 73 procent siden rekord-niveauet for omkring et år siden, skriver Reuters.

Aktionærerne kritiserer selskabet for et svagt produktsortiment, særligt inden for mobiltelefoner, hvor Motorola ligger efter finske Nokia. Galvin lovede dog, at den nye række af mobiltelefoner fra Motorola vil bidrage til selskabets vækst.

Bestyrelsesformanden måtte også forsvare sig personligt efter kritik af den årlige gigant-bonus, han er sikret hos verdens andenstørste mobilproducent. Hans bonus i 2000 var på 1,25 millioner dollar.

Første kvartal i år annoncerede den amerikanske mobilproducent sit første driftsunderskud i 15 år, og så sig derfor nødsaget til at afskedige tusinder af medarbejdere.

- Jeg håber, at Motorola bliver blandt de første tech-selskaber, der rejser sig efter den aktuelle tilbagegang, sagde topchefen.

Mere fra MediaWatch

Rørbye Rønn afliver spekulation om store biograffilm på DRTV

Maria Rørbye Rønn glæder sig over, at politikerne letter på detailstyringen af public service-stationen og giver DR en større fleksibilitet til at kunne omstille sig digitalt. Men hun afviser, det vil ændre i konkurrencesituationen i forhold til private medier.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs