MediaWatch

Lastminute: Overskud om et år

De nye forventninger skærer et halvt år af den hidtidige prognose for et break-even, der har været sat til slutningen af 2002. Den ændrede forventning hænger med en vis sandsynlighed sammen med det øgede fokus på omsætningsvæksten, som blev sat i værk ved tiltrædelsen af Lastminute.coms bestyrelsesformand, Allan Leighton, skriver Financial Times.

Lastminute.coms tab før skat er blevet svagt forbedret fra de 15,4 millioner britiske pund, som selskabet havde ved udgangen af første kvartal. Dertil kommer, at selskabet har formået at nedbringe sit kvartalsmæssige pengeforbrug med en femtedel til 9,14 millioner britiske pund. Lastminute.com oplyser, at det per 1. april havde en kontantbeholdning på 61,8 millioner britiske pund.

Selskabet, hvis aktie har tabt 85 procent af sin værdi siden sidste års børsnotering, har de seneste måneder haft fremgang og har blandt andet haft støtteopkøb fra ledelsen, hvilket er sket i et forsøg på at kompensere for den manglende investeringslyst fra investorernes side.

Lastminute.com aktien faldt i morgenens handel med 2,5 procent.

Mere fra MediaWatch

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs