MediaWatch

Amazon drosler m-handelen ned

Bezos kan nå det endnu, men Amazons ambitionsniveau på området er blevet skåret kraftigt ned det seneste års tid. De 30 medarbejdere, der var hyret til at arbejde med Amazon Anywhere - som mobilhandels-initiativet blev kaldt - er siden blevet markant færre, skriver Wall Street Journal.

Amazon vil ikke sige, hvor mange medarbejdere der nu er i afdelingen. Men selskabet fortsætter dog med at tilbyde en udgave af sit handels-website, der kan fanges med internet-forberedt mobiltelefon eller andre håndholdte terminaler.

Indtil videre har Amazons mobilhandels-initiativ ikke vist nævneværdig fremgang. Omkring en million dollar har selskabet i omsætning på sin trådløse afdeling, mod 2,8 milliarder dollar i hele selskabet

Mere fra MediaWatch

Medieklummen: Det smalle forlig er en plet på en ny ministers cv

Moderniseringen af Public Service Puljen og lukning af 24syv vil give et ”klatvist støttecirkus”, og kulturbidraget skulle have været klappet af med OECD, inden det blev en del af aftalen. Ugens klummeskribent kalder den nye medieaftale en plet på Kulturminister Ane Halsboe-Jørgensens cv.

Pluto TV udfordrer streamingmarkedet med gratis indhold

Efter et milliardopkøb i 2019 er det gået stærkt for Pluto TV, der for ni år siden blev skabt i et ”snusket varehus” i Los Angeles. Nu har den gratis streamingtjeneste gjort indtog i Norden. Partnerskab med Viaplay giver store forventninger allerede på kort sigt.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs