MediaWatch

Framfab-emission i fare

Dagens Industri har gennemført en mini-rundspørge blandt investment-banker og svarene er generelt ret negative.

Hvor Nordea Securities nævner muligheden af konkurs, mener UBS Warburg, at Framfab er blevet en ret uinteressant virksomhed. Også de institutionelle investorer har tabt interessen.

Redningsplanen, som den blev præsenteret mandag, indebærer to aktieemissioner på henholdsvis 175 og 150 millioner svenske kroner. Hvor den første henvender sig til institutionelle investorer går den anden efter almindelige aktionærere. Prisen for de nye aktier er en svensk krone stykket.

Den svenske investmentbank HSBC har i et brev til sine kunder skrevet, at forhåbningerne til at kunne vende udviklingen med "kun" 300 millioner svenske kroner er alt for optimistiske. Framfab sætter alt for stor lid til, at alliancen med amerikanske EDC skal bære frugt.

HSBC henviser til, at Framfab-aktien fremdeles er dyrere end de fleste IT-aktier og sammenligner med Adcore, Cell Network og Icon Medialab.

I Norge, hvor Framfab ellers ville afvikle, står medarbejderne ifølge Digitoday parat til at overtage fremtidsvirksomheden.

Mere fra MediaWatch

Podimo-partnerskab åbner dør til podcastmarkedet for Drive

En aftale om undersøgende journalistiske podcastserier til Podimo er første skridt mod en egentlig lydafdeling i produktionsselskabet Drive, der hidtil kun har lavet tv. Broadcasterne efterspørger i højere grad lydkompetencer, lyder det fra producent.

Portræt: Pernille Holbøll er både en kontant eksekvator og "et suverænt valg"

Pernille Holbøll er steget til vejrs i Mediedanmark og træder nu ind som ansv. chefredaktør på B.T. Tidligere chefer og kolleger beskriver hende som en af de bedste i branchen til at eksekvere på de digitale strategier, men også hvordan hun har været både kontant og utålmodig, men har gennemgået en udvikling som leder de seneste år.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs