MediaWatch

Seminar om indhold i interaktivt TV

Med udgangspunkt i at visioner og ideer er mangfoldige, men det nytter ikke noget, hvis der ikke er taget højde for de tekniske og praktiske forhold på de nuværende settopboxe på markedet arrangerer New Media Event et seminar, som skal give dem redskaberne.

Seminariet vil foruden de faktuelle data, - grundigt gennemgå alle aspekter i iTV branchen. I fem sessions gives svar på fremtidsudsigterne, markedskræfterne og samspillet. Hvad teknologien giver af muligheder, hvordan indholdsformaterne defineres, hvad virker/ikke virker og hvordan opgaven gribes an.

Indholdet vil være koncentreret med små hold af maksimalt 15 personer, sådan at der bliver plads til, at hver enkelt deltager får svar på sit problemområde. Seminariet er udviklet for professionelle i mediabranchen, som har behov for at forstå fremtidens iTV marked og udvikling af iTVformater.

Seminariet bliver afviklet to gange i juni med fokus på hver sin målgruppe.

Torsdag den 7 juni - for Multimedia/ TV producenter og aktører i Broadcastbranchen.

Torsdag den 14 juni for Media, Reklame og Konsulentbranchen

"Content & Development" er arrangeret i samarbejde med FDIH - foreningen af dansk Internet handel, Aglet A/S og VizArt.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Salg af Chapter, sparerunde hos Sjællandske, nyt fra magasinbranchen samt forhandlinger i produktionsbranchen er blandt de større sager, der rullede ind i ugens løb i Mediedanmark. Få et overblik med denne uges briefing.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs