MediaWatch

TDC frikendt for kopiere produkt

Eniro anklagede TDC-forlaget for at kopiere rubriknavne, telefon- og adresseoplysninger fra Eniros Gula Sidorna, og senere bruge dem på www.gulan.se. Det fandt Tingsretten ikke dokumenteret, hvorfor retten frikendte TDC, skriver Børsen.

- Eniro må føle sig stærkt presset af Gulan, siger Keld Holland, adm. direktør i TDC Forlag, om afgørelsen. Direktøren bebuder i øvrigt nye produkter på det svenske marked i den nærmeste fremtid. Gulan er blevet godt modtaget af de svenske kunder, der sætter pris på et billigere alternativ.

Det svenske teleselskab Telia solgte i sidste måned sin halvdel af Eniro til italienske Seat Pagine Gialle for 13,5 milliarder svenske kroner.

Mere fra MediaWatch

Podimo-partnerskab åbner dør til podcastmarkedet for Drive

En aftale om undersøgende journalistiske podcastserier til Podimo er første skridt mod en egentlig lydafdeling i produktionsselskabet Drive, der hidtil kun har lavet tv. Broadcasterne efterspørger i højere grad lydkompetencer, lyder det fra producent.

Portræt: Pernille Holbøll er både en kontant eksekvator og "et suverænt valg"

Pernille Holbøll er steget til vejrs i Mediedanmark og træder nu ind som ansv. chefredaktør på B.T. Tidligere chefer og kolleger beskriver hende som en af de bedste i branchen til at eksekvere på de digitale strategier, men også hvordan hun har været både kontant og utålmodig, men har gennemgået en udvikling som leder de seneste år.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs