MediaWatch

Framfab krise fortsætter

Dermed reduceres Framfab's medarbejderstab til 900. Framfab vil forsøge at klare sig ud af krisen ved at rejse yderligere 300 millioner svenske kroner i ny kapital. Hvis der ikke gribes ind med yderligere restrukturering og nye aktieudstedelser, vil Framfab, der har en burn rate på 70 millioner svenske kroner om måneden, løbe tør for kapital i løbet af juni måneden, skriver Financial Times.

Johan Wall, der er chief executive for Framfab, indrømmer, at den restruktureringsplan, der blev iværksat i november måned, ikke har været nok, og der burde være gjort mere. Framfab har et akut behov for ny kapital, og Wall betegner situationen som meget svær.

Tabet på 1,93 milliard svenske kroner i det kvartal, der sluttede 31. marts, kommer efter et tab på 2,16 milliarder i kvartalet før. Salget faldt til 264 millioner svenske kroner mod 429 millioner samme kvartal forrige år.

Framfab havde i marts måned forrige år en markedskapitaliserings værdi på 41,6 milliarder svenske kroner. Siden da har selskabet tabt cirka 99 procent af dets værdi. Alene fredag faldt kursen 22 procent til 2,78 svenske kroner.

Mere fra MediaWatch

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs