MediaWatch

Europa åbner blandet efter US-fald

Klokken 9:30 lå London FTSE 0,49 procent højere, det tyske DAX 30 indeks stort set uændret og Paris CAC 40 indekset 0,39 procent højere.

Det hjemlige KFX-indeks lå på samme tidspunkt 0,25 procent lavere i 295,55. Kun William Demant og Carlsberg lå svagt i plus med cirka 0,3 procent umiddelbart efter åbningen.

i-data synes i dag at stå godt imod et kraftigt næsten 10 procents fald i Vitesse. i-data lå klokken 9:30 blot 1,26 procent lavere i kurs 119.

GN Store Nord lå 0,95 procent højere i 106,50, om end amerikanske Exfo og peer-aktie for GN's Nettest i går måtte indkassere et 4 procents fald.

TDC ligger ligeledes set i sammenhæng med US-kursen også behersket 0,65 procent lavere i 307. Navision, der på det seneste har haft en flot optur, ligger næsten 4 procent lavere i kurs 245.

Mere fra MediaWatch

Flertal skrider bag forslag om at droppe momsfritagelse

Efter en uvildig advokatundersøgelse har slået bunden ud på regeringens præmis om, at en EU-dom påtvinger indførelse af moms på bl.a. rettighedsvederlag, vil Konservative stemme nej til lovforslaget, som dermed står til at falde.

Le Gammeltoft stopper på Heartbeats

Aller Media bekræfter, at stifter og direktør for det digitale medie og bureau har valgt at opsige sin stilling. Le Gammeltoft har stået i spidsen for selskabet siden 2015.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs