MediaWatch

NetCom med fælles-nordisk mobilpris

Telia planlægger at tilbyde lignende tjenester i de øvrige nordiske lande, siger Kenneth Karlberg, direktør for Business Area Telia Mobile. Den nye service vil betyde lavere priser for særligt de erhvervskunder, som tilbuddet retter sig mod.

- Den fælles-nordiske prisløsning er fordelagtig for kunder, der rejser meget i de nordiske lande, siger Terje Christoffersen, adm. direktør hos NetCom i Norge.

Stadig flere selskaber har afdelinger i alle de nordiske lande og har derfor behov for en ensartet kommunikations- og prisløsning, der dækker over grænserne, siger direktøren.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Kritiseret aftale om rettighedsbetaling lagt på is, mediebureauer kigger efter alternativer til Facebook, DR dropper livekoncerter, podcastbureau udvider med nye formater, og lokale radio- og tv-stationer har fået inddraget deres sendetilladelser. Læs med, når vi gennemgår ugens største mediesager.

Producenter glæder sig over droppet aftale men afblæser ikke krise

En rettighedsaftale, som i måneder har betydet stop for udvikling af fiktion til streamingtjenester, blev torsdag forkastet af Create Denmark, og det er et skridt i den rigtige retning. Det mener bl.a. Producentforeningen. Nu pågår individuelle forhandlinger med tjenesterne, men det risikerer at trække ud til efter sommer, lyder det.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs