MediaWatch

Alle US-indeks i minus

Nasdaq tabte 3,35 procent til indeks 2.146,20. Bluechipsindekset Dow Jones gik mere beskedent tilbage med 0,74 procent. Og det bredere Standard & Poors 500 indeks tabte 1,49 procent.

Iagttagere pegede i vidt omfang på profittaking som baggrund for torsdagens fald. Herudover fik investorerne to negative nyheder, der skabte ny frygt for økonomien:

En stigning i de såkaldte "jobless claims", ansøgninger om arbejdsløshedsunderstøttelse, samt et lavere NAPM-indeks - der måler aktivitets- og forventningsindekset for servicesektoren - end forventet.

Det glidende genemsnit i "jobless claims" er stigende, hvilket ikke lover godt for fredagens vigtige arbejdsmarkedsrapport. Og NAPM-indekset for servicesektoren i april, der lå væsentligt under forventningerne, var det første fald siden 1997.

Mere fra MediaWatch

Staten skal betale mere til medieområdet i ny medieaftale

Mens der bliver hentet penge i udløbet af 24syvs sendetilladelse og fald i public service-puljen, vil staten øge udgifterne til bl.a. DR, lokalaviser og søgbarheden af DR’s arkiver. Få overblik over økonomien i det nye medieforlig her.

Overblik: Hovedpunkterne i det nye medieforlig

Der er lørdag landet et nyt medieforlig, som bla. indeholder en mindre procentdel af en ”moderniseret” public service-pulje til lydindhold, et styrket DR, et sænket titelloft og et krav om ordnede arbejdsforhold i medie- og filmbranchen. Opdateret.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs