MediaWatch

OECD: Danske telepriser er lave

Det viser en ny undersøgelse fra OECD, der har sammenlignet telepriserne i de 29 OECD-lande. Danmark har de tredjebilligste telepriser, og også de øvrige nordiske lande ligger fint på listen. Island på førstepladsen er efterfulgt af Norge, Danmark og Sverige. Det skriver Børsen.

Et standardforbrug koster for de private danske kunder knap to tredjedele af gennemsnitsprisen i OECD. For erhvervskunderne er prisen helt nede på 55 procent af OECD-gennemsnittet.

Når det drejer sig om internetadgang, indtager Danmark dog en mere ydmyg placering som nummer 11, når det gælder internetadgang i dagtimerne, og som nummer 14, når det handler om priserne efter arbejdstid.

Det mener IT- og forskningsminister Birte Weiss ikke er tilfredsstillende. - Det må da vække til eftertanke i telebranchen, siger hun.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Salg af Chapter, sparerunde hos Sjællandske, nyt fra magasinbranchen samt forhandlinger i produktionsbranchen er blandt de større sager, der rullede ind i ugens løb i Mediedanmark. Få et overblik med denne uges briefing.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs