MediaWatch

Fordobling af IT-forbrug på fem år

Det er mere end en fordobling på fem år. Alene i år vil væksten være på 12,1 procent. Paradoksalt nok er det nedturen i den amerikanske økonomi, der sætter gang i en fornyet vækst, mener Dataquest ifølge Reuters.

- I perioder med økonomisk nedgang drager IT-markederne fordel af et stigende behov blandt virksomheder og organisationer for at sparke produktiviteten i vejret og restrukturere arbejdsprocesser, siger Michael Palma, senioranalytiker hos Dataquest.

Asia-Pacific-regionen vil opleve den største vækst i IT-forbruget, nemlig en tredobling til 125 milliarder dollar frem til 2005. Til den tid vil Nordamerika stå for 52 procent af det globale IT-forbrug.

Europa vil nå 326 milliarder dollar i 2005, men regionens vækst vil fortsat være begrænset af mangel på arbejdskraft.

Mere fra MediaWatch

Podimo-partnerskab åbner dør til podcastmarkedet for Drive

En aftale om undersøgende journalistiske podcastserier til Podimo er første skridt mod en egentlig lydafdeling i produktionsselskabet Drive, der hidtil kun har lavet tv. Broadcasterne efterspørger i højere grad lydkompetencer, lyder det fra producent.

Portræt: Pernille Holbøll er både en kontant eksekvator og "et suverænt valg"

Pernille Holbøll er steget til vejrs i Mediedanmark og træder nu ind som ansv. chefredaktør på B.T. Tidligere chefer og kolleger beskriver hende som en af de bedste i branchen til at eksekvere på de digitale strategier, men også hvordan hun har været både kontant og utålmodig, men har gennemgået en udvikling som leder de seneste år.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs