MediaWatch

Ringe risiko for fejl i telefonregning

Udgangspunktet for undersøgelsen er taget i indkomne klager over telefonregninger. Efter at have undersøgt sikkerheden omkring det mulige misbrug af andres telefoner og selskabernes behandling efterfølgende, er Telestyrelsen kommet til konklusionen, at risikoen for fejl i regningerne er forsvindende lille.

På det tekniske område er der fundet enkelte svage punkter, hvilket selskaberne er blevet anbefalet at rette op på. Administrativt set konkluderes det, at selskaberne er på rette vej, når det kommer til at sikre kunderne bedst muligt.

Ud over undersøgelsen er der ligeledes skabt en handlingsplan samt en række anbefalinger til teleselskaberne. Erfaringen viser, ifølge Telestyrelsen, at disse anbefalinger tages til efterretning og følgelig efterleves.

Telestyrelsen planlægger at offentliggøre hvilket selskab, der har den bedste sikkerhed, for dermed at fremme interessen for at sikre sig trygge kunder.

Undersøgelsen omfatter følgende teleselskaber: TDC, Sonofon, debitel, Mobilix, Tele2 samt Telia.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Salg af Chapter, sparerunde hos Sjællandske, nyt fra magasinbranchen samt forhandlinger i produktionsbranchen er blandt de større sager, der rullede ind i ugens løb i Mediedanmark. Få et overblik med denne uges briefing.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs