MediaWatch

IBM topchef til Maconomy

Val Rahmani, til dagligt General Manager for Global Wireless i IBM og som sådan ansvarlig for den samlede forretning, applikationer samt alle løsnings-relaterede elementer indenfor IBMs "wireless and mobile" aktiviteter på verdensplan, har sagt ja til at blive en del af den danske IT-virksomheds bestyrelse.

Hun ventes via en solid karriere såvel i USA som i Storbritannien, at kunne bidrage med en stor international erfaring til den danske bestyrelse. Bent Larsen, Maconomys bestyrelsesformand, udtrykker stolthed over at Val Rahmani har givet sit tilsagn. Han betragter accepten samt hendes erfaring på internationalt plan, som et vigtigt skridt i retning af at gøre Maconomy til en global softwarevirksomhed.

Rahmani har en "doctorate in chemistry" fra Oxford University og har siden starten af firserne arbejdet for IBM. I forbindelse med sin udstationering i USA fungerede hun som Executive Assistant til IBMs bestyrelsesformand og Chief Executive Officer Lou Gerstner.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Salg af Chapter, sparerunde hos Sjællandske, nyt fra magasinbranchen samt forhandlinger i produktionsbranchen er blandt de større sager, der rullede ind i ugens løb i Mediedanmark. Få et overblik med denne uges briefing.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs