MediaWatch

EM.TV i økonomisk krise

Det gældsplagede EM.TV, som blandt sine aktiver tæller en del af rettighederne til Formel 1, kommer således ud af 2000 med et tab på 2,8 milliarder D-mark knap 12 milliarder kroner. Til sammenligning havde selskabet overskud året før, skriver Bloomberg.

Ifølge EM.TVs økonomidirektør, Rolf Rikmeyer, skyldes det usædvanligt store tab hovedsagligt ændrede markedskondtioner på mediemarkedet samt et skift i regnskabsmetoderne.

Markedet havde forventet et tab fra selskabet, men det var dog kun sat til knap en tredjedel af det faktiske beløb, nemlig godt 1 milliard D-mark.

EM.TV aktien er foreløbigt blevet suspenderet fra al handel på den tyske børs.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

I JP/Politikens Hus har aviserne afsluttet forhandlingerne om afskedigelser, og samtidig er opsigelser blevet annonceret på flere andre adresser i Mediedanmark. En længe ventet aftale med Netflix landede, og i Norge er en global podcasttrend, som DR følger tæt, blevet tydelig. Få overblikket her.

Klumme: Censur af sociale medier styrer mod at været reguleret af annoncører

Der er de seneste år er der taget flere skridt mod en privatisering af reguleringen af ytringsfrihed på platforme, vi oplever som digital infrastruktur for den offentlige samtale. Det seneste træk, hvor annoncører boykotter Twitter, peger i retning af, at nu bliver grænserne også sat af virksomheder, skriver Uffe Gardel.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs