MediaWatch

EM.TV i økonomisk krise

Det gældsplagede EM.TV, som blandt sine aktiver tæller en del af rettighederne til Formel 1, kommer således ud af 2000 med et tab på 2,8 milliarder D-mark knap 12 milliarder kroner. Til sammenligning havde selskabet overskud året før, skriver Bloomberg.

Ifølge EM.TVs økonomidirektør, Rolf Rikmeyer, skyldes det usædvanligt store tab hovedsagligt ændrede markedskondtioner på mediemarkedet samt et skift i regnskabsmetoderne.

Markedet havde forventet et tab fra selskabet, men det var dog kun sat til knap en tredjedel af det faktiske beløb, nemlig godt 1 milliard D-mark.

EM.TV aktien er foreløbigt blevet suspenderet fra al handel på den tyske børs.

Mere fra MediaWatch

TV 2 afviser blankt kritik fra Danske Filminstruktører om svigt af dansk film

Dansk Film bliver ikke ladt i stikken af tv-stationerne efter deres filmforpligtelse er afskaffet, siger TV 2's fiktionschef, der går i rette med Danske Filminstruktørers kritik af bl.a. mindre og manglende risikovillig støtte fra DR og TV 2 til dansk film. Samlet er pengene til dansk film ikke blevet mindre, siger hun.

Briefing: Ugen i mediebranchen

Kristeligt Dagblads mangeårige chefredaktør takker af, Radio- og tv-nævnet undrer sig over Radio4's lyttertal, og JP/Politikens Hus har offentliggjort bedste regnskab i årevis. Hop med på denne uges catch-up med de vigtigste historier i ugen, der er gået.

Medier nyder godt af nedlagt strejkekasse

JP/Politikens Hus skal have modtaget et tocifret millionbeløb fra Danske Mediers kasse, der blev nedlagt i 2021, da arbejdsgiverforeningen blev en del af Dansk Erhverv.

Seneste nyt

Se flere jobs