MediaWatch

Red Herring snakker salg

Selskabet, der udgiver Red Herring Magazine og står bag sitet RedHerring.com, samt beskæftiger sig med konference og research-virksomhed, har henvendt sig til både AOL Time Warner's Time-selskab samt til Ziff Davis Media-gruppen for at undersøge mulighederne for et salg.

Det er endnu ikke klart, om det blot er magasin-delen, Red Herring vil skille sig af med, eller om salgsplanerne gælder hele selskabet, skriver Wall Street Journal. Red Herring er blandt de ældste (selskabet blev stiftet i 1993) og mest respekterede af sin art.

Det er imidlertid ikke første gang, at magasinet, der har fulgt mangen high tech startups opstigning til storhed og derpå følgende fald, selv står i problemer. Sidste efterår måtte Red Herring afskedige mere end 50 medarbejdere efter økonomiske problemer.

Mere fra MediaWatch

Rørbye Rønn afliver spekulation om store biograffilm på DRTV

Maria Rørbye Rønn glæder sig over, at politikerne letter på detailstyringen af public service-stationen og giver DR en større fleksibilitet til at kunne omstille sig digitalt. Men hun afviser, det vil ændre i konkurrencesituationen i forhold til private medier.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs