MediaWatch

Vivendi vil have Canal Digital

Vivendi ønsker ifølge Financial Times kontrol med den nordiske tv-distributør for at forbedre resultaterne i Canal+, som er et 100 procent Vivendi-ejet datterselskab. Canal Digital ejes 50 procent af Telenor, og 50 procent af Canal+, der er Europas største operatør inden for betalings-tv.

- Jeg er ikke tilfreds med resultaterne i de nordiske lande, og derfor har vi seriøse forhandlinger med Telenor, siger Denis Olivennes, chef for Canal+ og medlem af direktionen i Vivendi Universal.

Erik Nord, direktør i Telenor Broadband og vicekoncernchef i Telenor, har imidlertid ingen planer om at skaffe sig af med koncernens ejerandel i Canal Digital.

- Det er muligt de ønsker at købe, men vi har ingen intentioner om at sælge, siger Nord til dn.no. Han begrunder det med, at Telenors satsning på bredbåndstjenester udgør en del af koncernens kerneinteresser og at ejerandelen i Canal Digital også har strategisk interesse.

På spørgsmålet om Telenor vil beholde Canal Digital uanset hvor meget Vivendi skulle være villig til at betale, svarer Nord dog, at "alt er til salg for penge".

Ifølge den britiske finansavis skulle Vivendi også være interesseret i at fusionere Canal+ Nordic med MTG's TV1000.

Mere fra MediaWatch

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs