MediaWatch

Det italienske TV-marked i søgelyset

Under overskriften "Hvorfor Silvio Berlusconi er uegnet til at regere Italien" tager The Economist den aktuelle politiske og mediemæssige situation op i Italien. Anledningen er selvfølgelig det kommende italienske valg, hvor Berlusconi i dag står som favorit til at vinde og derved indtage posten som ministerpræsident.

The Economist gør opmærksom på konsekvenserne i tilfælde af at Berlusconi bliver regeringsleder. I så fald vil han kontrollere 90 procent af det italienske TV-marked, idet det statslige TV-selskab RAI herefter også vil falde ind under Berlusconi's mere eller mindre direkte indflydelse.

Det italienske TV-marked er et af de største i Europa og valget i Italien vurderes af The Economist til at få stor betydning for de fremtidige udsigter på markedet.

Mere fra MediaWatch

Flertal skrider bag forslag om at droppe momsfritagelse

Efter en uvildig advokatundersøgelse har slået bunden ud på regeringens præmis om, at en EU-dom påtvinger indførelse af moms på bl.a. rettighedsvederlag, vil Konservative stemme nej til lovforslaget, som dermed står til at falde.

Le Gammeltoft stopper på Heartbeats

Aller Media bekræfter, at stifter og direktør for det digitale medie og bureau har valgt at opsige sin stilling. Le Gammeltoft har stået i spidsen for selskabet siden 2015.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs