MediaWatch

Framfab Danmark får ny direktør

Kjell Bjørn Rønning har frivilligt valgt at træde tilbage for fremover at koncentrere sig om sin tidligere virksomhed, Guide i Malmø, som han netop har købt tilbage.

- Vi har været igennem en turbulent periode, hvor vi skulle rette virksomheden ind efter en ekstrem vækstperiode. Dette arbejde er nu ved at være fuldført, og virksomheden er igen lønsom med et godt mix af kompetence og kunder. Nu skal der ses fremad, og den opgave er Jesper Andersen den rette til, således Rønning.

Jesper Andersen, 39, kom til Framfab Danmark den 1. januar i år. Andersen har en cand.merc. i økonomistyring og kom til den hårdt trængte svenske internetkonsulent fra Accenture det tidligere Andersen Consulting. Her var han ansat i 14½ år de sidste 3½ som partner.

Andersen ser frem til at overtage stillingen efter Kjell Bjørn Rønning, som han takker for sin indsats i Framfab. Han siger endvidere, at selskabet nu befinder sig i en brydningstid hvor de enkelte webbureauer kæmper for at overleve.

Han tror på Framfab, givet blandt andet sit stærke brand, vil klare sig igennem.

Mere fra MediaWatch

Kulturminister om regulering af sociale medier: Vi har sovet i timen

Regeringen er på vej med et lovforslag om regulering af ulovligt indhold på sociale medier. Det er led i en ambition om i højere grad at kunne stille techselsaber til ansvar for spredningen af indhold på deres platforme. Men der mangler et opgør med indhold, der er skadeligt uden at være ulovligt, lyder det fra kulturministeren.

Filmfolk vil have lavet om på støttemodellen til dansk film

DR og TV 2 bør i fremtiden skulle forpligte sig til støtte danske spillefilm, inden de går i produktion, i stedet for at det sker på bagkant som i dag. Det bør et nyt medieforlig lave om på, lyder det fra Danske Filminstruktører, der bakkes op af Producentforeningen og DFI.

Seneste nyt

Se flere jobs