MediaWatch

Framfab Danmark får ny direktør

Kjell Bjørn Rønning har frivilligt valgt at træde tilbage for fremover at koncentrere sig om sin tidligere virksomhed, Guide i Malmø, som han netop har købt tilbage.

- Vi har været igennem en turbulent periode, hvor vi skulle rette virksomheden ind efter en ekstrem vækstperiode. Dette arbejde er nu ved at være fuldført, og virksomheden er igen lønsom med et godt mix af kompetence og kunder. Nu skal der ses fremad, og den opgave er Jesper Andersen den rette til, således Rønning.

Jesper Andersen, 39, kom til Framfab Danmark den 1. januar i år. Andersen har en cand.merc. i økonomistyring og kom til den hårdt trængte svenske internetkonsulent fra Accenture det tidligere Andersen Consulting. Her var han ansat i 14½ år de sidste 3½ som partner.

Andersen ser frem til at overtage stillingen efter Kjell Bjørn Rønning, som han takker for sin indsats i Framfab. Han siger endvidere, at selskabet nu befinder sig i en brydningstid hvor de enkelte webbureauer kæmper for at overleve.

Han tror på Framfab, givet blandt andet sit stærke brand, vil klare sig igennem.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Flere historier om mediekoncerners sparerunder, Disneys søsætning af første nordiske produktion og opkøbet af it-medie har alle været med til at præge nyhedshimlen over Mediedanmark i denne uge. Få overblikket her.

Politiken-ledelse nedbringer antallet af fyringer

Fire af de varslede fyringer er nu erstattet med frivillige fratrædelser. Medarbejderne har ”en stærk forventning” om, at de videre forhandlinger vil føre til, at antallet af fyringer ender på nul.

Jyllands-Posten indleder forhandlinger om frivillige fratrædelser

Medarbejderne er vendt tilbage til arbejdet, fordi de oplevelser, at ledelsen nu åbner for reelle forhandlinger om vilkårene for afskedigelser af seks redaktionelle medarbejdere. Der er indledt individuelle forhandlinger om frivillige fratrædelser, bekræfter ansv. chefredaktør Jacob Nybroe.

Poul Madsen trækker sig fra Den Uafhængige

Små tre måneder efter at være tiltrådt som arbejdende bestyrelsesformand og medejer af Den Uafhængige er Poul Madsen stoppet i begge roller. Han fortsætter dog som mediets ”gode ven”.

Jysk Fynske-ledelse genovervejer alle udviklingsprojekter

Mediekoncernens omkostninger stiger med tocifret millionbeløb i 2023, mens indholdssalget er udfordret af inflation og stramme budgetter. Derfor skal alle udviklingsprojekter genevalueres – herunder lokalsatsningen med 24 digitale betalingsmedier, som adm. direktør ikke kan love at holde hånden under.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs