TDC leverer sikkerhed til Staten

MediaWatch

Anvendelse af digitale signaturer er en del af planerne om digital forvaltning i det offentlige. Med den digitale signatur kan virksomheder og privatpersoner underskrive offentlige dokumenter og blanketter elektronisk.

Signaturen er en elektronisk identitet, der for eksempel gør brugeren i stand til online at foretage en transaktion via PBS, udfylde en meddelelse om sygefravær eller afgive en timeseddel til sin arbejdsgiver. Aftalen med Staten betyder, at TDC Internet skal garantere for at sikkerheden er i top, når man benytter sig af produkter til digital signatur, de såkaldte PKI-løsninger.

Lars Torpe Christoffersen, administrerende direktør i TDC Internet siger, at aftalen som leverandør af Statens Rammekontrakt for sikkerhedsløsninger bekræfter, at TDC's investeringer på området på et to-cifret millionbeløb har været rigtige.

- Vi har lavet en aftale med firmaet GlobalSign, der gør, at det vi leverer til Staten, er en infrastruktur, som fungerer globalt. Man kan bruge sin digitale signatur overalt, siger Lars Torpe Christoffersen.

Teknikken til TDC Internets sikkerhedssystemer leveres blandt andet af ICL Invia og Entrust.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu


Læs også