MediaWatch

Alcatel udliciterer mobiltelefonerne

Aftalen med Flextronics, som Alcatel offentliggjorde i går, betyder, at 830 ansatte på fabrikken i Laval overgår til Flextronics, der er verdens største underleverandør af elektronik. Også produktionen på Alcatels fabrik i Illkirch bliver berørt, skriver Berlingske Tidende.

Tidligere har både Siemens, Motorola og Ericsson offentliggjort planer om at udlicitere produktionen af mobiltelefoner. Det netop annoncerede joint venture mellem Ericsson og Sony er således ikke et samarbejde på produktionsområdet, hvor Ericsson i forvejen har indgået aftale med Flextronics.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Ny rapport om danskernes nyhedsbrug, første skridt mod aftale for DPCMO, startskud på Se og Hør-strategi og et nødopråb fra produktionsbranchen er blandt nogle af ingredienserne, der har sat smag på denne uge i mediebranchen. Få et overblik i ugens briefing.

EU vil kræve strengere kontrol med statslige annoncekroner

I et nyt udspil lægger Europa-Kommissionen nu op til flere krav til gennemsigtighed og fair tildeling, når alt fra regeringer til statsejede virksomheder køber reklameplads hos medierne. Forslaget møder opbakning hos Danske Medier, der dog overordnet ser lovforslaget som dårligt nyt for mediebranchen.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs