MediaWatch

Alcatel udliciterer mobiltelefonerne

Aftalen med Flextronics, som Alcatel offentliggjorde i går, betyder, at 830 ansatte på fabrikken i Laval overgår til Flextronics, der er verdens største underleverandør af elektronik. Også produktionen på Alcatels fabrik i Illkirch bliver berørt, skriver Berlingske Tidende.

Tidligere har både Siemens, Motorola og Ericsson offentliggjort planer om at udlicitere produktionen af mobiltelefoner. Det netop annoncerede joint venture mellem Ericsson og Sony er således ikke et samarbejde på produktionsområdet, hvor Ericsson i forvejen har indgået aftale med Flextronics.

Mere fra MediaWatch

Podimo-partnerskab åbner dør til podcastmarkedet for Drive

En aftale om undersøgende journalistiske podcastserier til Podimo er første skridt mod en egentlig lydafdeling i produktionsselskabet Drive, der hidtil kun har lavet tv. Broadcasterne efterspørger i højere grad lydkompetencer, lyder det fra producent.

Portræt: Pernille Holbøll er både en kontant eksekvator og "et suverænt valg"

Pernille Holbøll er steget til vejrs i Mediedanmark og træder nu ind som ansv. chefredaktør på B.T. Tidligere chefer og kolleger beskriver hende som en af de bedste i branchen til at eksekvere på de digitale strategier, men også hvordan hun har været både kontant og utålmodig, men har gennemgået en udvikling som leder de seneste år.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs