MediaWatch

TietoEnator i partnerskab med Nordea

Mobil- og Internetbank-konceptet Solo Torvet skal være et samlet koncept for alle Nordeas banker i Norden: Unibank, Merita, Nordbanken og Christiania Bank. Løsningen omfatter alle eksisterende on-line kundeservices i de forskellige Nordea-banker.

TietoEnator har netop fremlagt regnskab for første kvartal 2001. Regnskabet viser et resultat på 256 millioner kroner, hvilket er en stigning på 40 procent i forhold til samme kvartal sidste år. Omsætningen steg i kvartalet med 12 procent til 2,09 milliarder kroner.

Forretningsområdet Bank & Finans voksede med 16 procent i kvartalet. TietoEnator Bank & Finans opererer i 11 forskellige lande, og har mere end 1.600 konsulenter indenfor netbanking, betalingssystemer og kapitalmarkedsløsninger.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Udsigt til et smalt medieforlig, en ny fiktionsstrategi fra DR, friske tal fra Jysk Fynske Medier og Information, et vaklende flertal for kulturmoms, Heartbeats mister sin direktør, og en statslig styrelse beskyldes for ulovlig deling af artikler. Få et overblik over Mediedanmark med ugens briefing.

Overblik: Sådan er medieaftalerne landet siden 2000

Hvert andet medieforlig siden 2000 har – i grove træk – haft bred politisk opbakning, mens den anden halvdel af forligene er indgået med smalt flertal. Her får du overblik over, hvordan de seneste årtiers forlig er landet.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs