MediaWatch

GN opjusterer NetTest

NetTest venter en omsætning på godt 700 millioner kroner i kvartalet mod tidligere forventet 650 millioner, oplyste GN Store Nords bestyrelsesformand Elvar Vinum på selskabets generalforsamling i går. Han tilføjede, ifølge Børsen, at kvartalet normalt er NetTests svageste.

I første kvartal sidste år var omsætningen 276 millioner kroner, men størstedelen af omsætningsfremgangen siden da skyldes primært opkøb af virksomheder.

Til spørgsmålet om, hvornår NetTest børsnoteres sagde bestyrelsesformanden blot, at det bliver, når tidspunktet er gunstigt for aktionærerne.

Mere fra MediaWatch

Podimo-partnerskab åbner dør til podcastmarkedet for Drive

En aftale om undersøgende journalistiske podcastserier til Podimo er første skridt mod en egentlig lydafdeling i produktionsselskabet Drive, der hidtil kun har lavet tv. Broadcasterne efterspørger i højere grad lydkompetencer, lyder det fra producent.

Portræt: Pernille Holbøll er både en kontant eksekvator og "et suverænt valg"

Pernille Holbøll er steget til vejrs i Mediedanmark og træder nu ind som ansv. chefredaktør på B.T. Tidligere chefer og kolleger beskriver hende som en af de bedste i branchen til at eksekvere på de digitale strategier, men også hvordan hun har været både kontant og utålmodig, men har gennemgået en udvikling som leder de seneste år.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs