MediaWatch

Mondosoft satser hollandsk

Partnerskabet er indgået med HSCG, der udover af være førende på e-business området også gælder som en af Hollands førende ISP'ere.

Mondosoft får via aftalen adgang til det attraktive hollandske marked, som i en netop offentliggjort rapport fra EU Kommisionen betegnes som værende længst fremme med anvendelsen af Internettet. Danmark og Sverige nævnes ligeledes i rapporten, og de tre lande deles således om værdigheden.

HSCG driver i dag internetløsninger for godt 2000 virksomheder i et centralt hosting center. Aftalen mellem de to virksomheder sikrer, at Mondosofts søgemaskine MondoSearch blive tilbudt til samtlige kunder.

Den hollandske virksomhed vil ligeledes tilbyde den danske søgemaskine som en central applikation i de web-løsninger det udvikler fremover.

Mere fra MediaWatch

Mediekommentator kalder medieforlig en "lappeløsning"

Endnu en smal medieaftale er landet, uden der bliver foretaget markante ændringer af rammerne for de danske medier, som medievirksomheder kan slå sig på, lyder vurderingen fra mediekommentatorer. De store ændringer er udsat med en lang række udvalg og undersøgelser, og spørgsmålet er, hvor mange af regeringens mål, der reelt kan føres ud i livet.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs