MediaWatch

Sonofon bag debatmøde om IT-samfundet

Sonofons adm. direktør Ulrik Bülow har indbudt en lang række kapaciteter, der skal diskutere de forandringer, som danske virksomheder skal igennem for at udnytte ny informationsteknologi og de nye kompetencebehov i det danske uddannelsessystem.

Blandt debattørerne er IT- og forskningsminister Birte Weiss (S), Hans Peter Jensen, rektor på DTU, Sally Beardsly, Sally Beardsly Design, Niels Brinkman, Brinkman & Image Selskabet, journalist Tor Nørretanders, fremtidsforsker Maria-Therese Hoppe, Lisbeth Knudsen, nyhedsredaktør på DR, og professor ved Lancaster University, John Hughes.

Endelig kan mødedeltagerne være med til at hylde tre prismodtagere, der har deltaget i Sonofons internationale konkurrence "Technology for people". Vinderne, der modtager hhv. 15.000, 10.000 og 5.000 dollar, fortæller om deres overvejelser og visioner.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Salg af Chapter, sparerunde hos Sjællandske, nyt fra magasinbranchen samt forhandlinger i produktionsbranchen er blandt de større sager, der rullede ind i ugens løb i Mediedanmark. Få et overblik med denne uges briefing.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs