MediaWatch

Cisco lukker og slukker hos Cocom

Da Cocom blev solgt i september 1999 røg handlen på avisernes forsider - ikke mindst på grund af prisen på 470 millioner kroner. Men nu skal Cisco fyre 8.500 medarbejdere og skære de mindst rentable og lovende selskaber væk - deriblandt Cocom, skriver Berlingske Tidende.

Cisco lukker selskabet i Danmark, fyrer samtlige omkring 100 ansatte og overfører selskabets kabelteknologi til USA.

Ventureselskaberne Slottsbacken og 2M Invest har dog haft gælde af deres investeringer i Cocom. I februar 2000 solgte de deres aktieposter på hhv. ni og 20 procent efter kursstigninger på 94 procent.

Mere fra MediaWatch

Podimo-partnerskab åbner dør til podcastmarkedet for Drive

En aftale om undersøgende journalistiske podcastserier til Podimo er første skridt mod en egentlig lydafdeling i produktionsselskabet Drive, der hidtil kun har lavet tv. Broadcasterne efterspørger i højere grad lydkompetencer, lyder det fra producent.

Portræt: Pernille Holbøll er både en kontant eksekvator og "et suverænt valg"

Pernille Holbøll er steget til vejrs i Mediedanmark og træder nu ind som ansv. chefredaktør på B.T. Tidligere chefer og kolleger beskriver hende som en af de bedste i branchen til at eksekvere på de digitale strategier, men også hvordan hun har været både kontant og utålmodig, men har gennemgået en udvikling som leder de seneste år.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs