MediaWatch

Flextronics afskediger 7000

Selskabet kommer ud af sit fjerde kvartal med en indtjening på 109 millioner dollar, svarende til 22 cent per aktie eller 2 cent lavere end markedets forventning. Kvartalet har budt på en engangsomkostning på 276 millioner dollar i forbindelse med en reorganisering af selskabet, og yderligere 10 til 20 millioner dollar ventes brugt i 2002 før hele reorganiseringen er afsluttet, skriver Financial Times.

Flextronics er dog trods den dystre udmelding fortsat positiv overfor den nærmeste fremtid. Den generelle markedsnedgang har således fået stadigt flere virksomheder til at outsource deres produktion, hvilket er med til at skabe vækst hos det Singapore-baserede selskab, skriver Financial Times.

Selskabet forventer, at den stigende tendens til outsorcing vil føre til et solidt regnskabsår 2002 og fastholder, at omsætningen for de kommende kvartaler vil nå de tidligere kvartaler.

I forsøget på at nå på linje med omsætningsforventningerne og fastholde indtjeningen vil Flextronics nedrosle sin produktion med 15 procent.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Ny rapport om danskernes nyhedsbrug, første skridt mod aftale for DPCMO, startskud på Se og Hør-strategi og et nødopråb fra produktionsbranchen er blandt nogle af ingredienserne, der har sat smag på denne uge i mediebranchen. Få et overblik i ugens briefing.

EU vil kræve strengere kontrol med statslige annoncekroner

I et nyt udspil lægger Europa-Kommissionen nu op til flere krav til gennemsigtighed og fair tildeling, når alt fra regeringer til statsejede virksomheder køber reklameplads hos medierne. Forslaget møder opbakning hos Danske Medier, der dog overordnet ser lovforslaget som dårligt nyt for mediebranchen.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs