MediaWatch

Valtech fortsætter fremgang

Selskabet, der sidste år modsat sine konkurrenter formåede at undgå negative tal på bundlinjen, kommer ud af årets første kvartal med en vækst i omsætningen svarende til 124 procent. Omregnet svarer det til et beløb på godt 225 millioner kroner mod knap 100 millioner kroner sidste år.

Den omsætningsmæssige fremgang tilskriver selskabet i høj grad opkøbet af andre virksomheder herunder danske Ahead. Valtech kan dog samtidig fremvise en organisk vækst på 63 procent, og dermed kommer 137,3 millioner kroner via ny omsætning fra Valtechs kontorer i en række lande.

Valtechs danske afdeling har ligeledes haft et godt første kvartal, men selskabet oplyser per definition ikke omsætningen for de enkelte lande. Et egentligt resultat for selskabets første kvartal oplyses heller ikke.

Valtech forventer fortsat omsætningsvækst i årets resterende kvartaler.

Mere fra MediaWatch

Podimo-partnerskab åbner dør til podcastmarkedet for Drive

En aftale om undersøgende journalistiske podcastserier til Podimo er første skridt mod en egentlig lydafdeling i produktionsselskabet Drive, der hidtil kun har lavet tv. Broadcasterne efterspørger i højere grad lydkompetencer, lyder det fra producent.

Portræt: Pernille Holbøll er både en kontant eksekvator og "et suverænt valg"

Pernille Holbøll er steget til vejrs i Mediedanmark og træder nu ind som ansv. chefredaktør på B.T. Tidligere chefer og kolleger beskriver hende som en af de bedste i branchen til at eksekvere på de digitale strategier, men også hvordan hun har været både kontant og utålmodig, men har gennemgået en udvikling som leder de seneste år.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs