MediaWatch

Valtech fortsætter fremgang

Selskabet, der sidste år modsat sine konkurrenter formåede at undgå negative tal på bundlinjen, kommer ud af årets første kvartal med en vækst i omsætningen svarende til 124 procent. Omregnet svarer det til et beløb på godt 225 millioner kroner mod knap 100 millioner kroner sidste år.

Den omsætningsmæssige fremgang tilskriver selskabet i høj grad opkøbet af andre virksomheder herunder danske Ahead. Valtech kan dog samtidig fremvise en organisk vækst på 63 procent, og dermed kommer 137,3 millioner kroner via ny omsætning fra Valtechs kontorer i en række lande.

Valtechs danske afdeling har ligeledes haft et godt første kvartal, men selskabet oplyser per definition ikke omsætningen for de enkelte lande. Et egentligt resultat for selskabets første kvartal oplyses heller ikke.

Valtech forventer fortsat omsætningsvækst i årets resterende kvartaler.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Ny rapport om danskernes nyhedsbrug, første skridt mod aftale for DPCMO, startskud på Se og Hør-strategi og et nødopråb fra produktionsbranchen er blandt nogle af ingredienserne, der har sat smag på denne uge i mediebranchen. Få et overblik i ugens briefing.

EU vil kræve strengere kontrol med statslige annoncekroner

I et nyt udspil lægger Europa-Kommissionen nu op til flere krav til gennemsigtighed og fair tildeling, når alt fra regeringer til statsejede virksomheder køber reklameplads hos medierne. Forslaget møder opbakning hos Danske Medier, der dog overordnet ser lovforslaget som dårligt nyt for mediebranchen.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs