MediaWatch

Sky Radio opruster i Danmark

Kasper Kryger, Sky Radio's nye danske direktør, siger til Børsen Mediamarked, at Sky Radio vil byde på den femte radiokanal, der formentlig udbydes sidst på året. Den femte udbydes på auktion, men de konkrete betingelser er endnu ikke besluttet i kulturministeriet.

Sky Radio er på udkig efter nye europæiske vækstmuligheder. Markedet er udtømt i hjemlandet Holland, hvor Sky er den største radiostation. Kasper Kryger hæfter sig ved, at Sky Radio kan trække på stordriftsfordele, stor viden om musikradio og et meget stringent defineret musikformat.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Ny rapport om danskernes nyhedsbrug, første skridt mod aftale for DPCMO, startskud på Se og Hør-strategi og et nødopråb fra produktionsbranchen er blandt nogle af ingredienserne, der har sat smag på denne uge i mediebranchen. Få et overblik i ugens briefing.

EU vil kræve strengere kontrol med statslige annoncekroner

I et nyt udspil lægger Europa-Kommissionen nu op til flere krav til gennemsigtighed og fair tildeling, når alt fra regeringer til statsejede virksomheder køber reklameplads hos medierne. Forslaget møder opbakning hos Danske Medier, der dog overordnet ser lovforslaget som dårligt nyt for mediebranchen.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs