MediaWatch

Motorola i europæisk nedskæring

Selskabet angiver det markante fald i den globale efterspørgsel på mobiltelefoner som baggrunden for nedskæringerne, men tilføjer, at selvom lukningen ventes at ramme samtlige medarbejdere, så er en endelig afgørelse omkring afskedigelserne ikke foretaget endnu, skriver BBC.

Lukningen er hidtil forsøgt hindret fra allerhøjeste regeringsniveau i Storbritannien, idet Premierminister Tony Blair er gået i forbøn for at bevare fabrikken. Han betegner nyheden om lukningen af den skotske fabrik som " et bitter slag".

Motorola understreger dog, at lukningen ikke vil berøre selskabets andre aktiviteter i Storbritannien. Dog fastholder selskabet, at lukningen i Skotland er del af den reduktion på ialt 7000 globale stillinger, inden for personlig kommunikation, som selskabet for nyligt offentliggjorde.

Lokalpolitikere er overbeviste om, at Motorolas lukning vil få altødelæggende konsekvenser for området.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Salg af Chapter, sparerunde hos Sjællandske, nyt fra magasinbranchen samt forhandlinger i produktionsbranchen er blandt de større sager, der rullede ind i ugens løb i Mediedanmark. Få et overblik med denne uges briefing.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs