MediaWatch

Motorola i europæisk nedskæring

Selskabet angiver det markante fald i den globale efterspørgsel på mobiltelefoner som baggrunden for nedskæringerne, men tilføjer, at selvom lukningen ventes at ramme samtlige medarbejdere, så er en endelig afgørelse omkring afskedigelserne ikke foretaget endnu, skriver BBC.

Lukningen er hidtil forsøgt hindret fra allerhøjeste regeringsniveau i Storbritannien, idet Premierminister Tony Blair er gået i forbøn for at bevare fabrikken. Han betegner nyheden om lukningen af den skotske fabrik som " et bitter slag".

Motorola understreger dog, at lukningen ikke vil berøre selskabets andre aktiviteter i Storbritannien. Dog fastholder selskabet, at lukningen i Skotland er del af den reduktion på ialt 7000 globale stillinger, inden for personlig kommunikation, som selskabet for nyligt offentliggjorde.

Lokalpolitikere er overbeviste om, at Motorolas lukning vil få altødelæggende konsekvenser for området.

Mere fra MediaWatch

Flertal skrider bag forslag om at droppe momsfritagelse

Efter en uvildig advokatundersøgelse har slået bunden ud på regeringens præmis om, at en EU-dom påtvinger indførelse af moms på bl.a. rettighedsvederlag, vil Konservative stemme nej til lovforslaget, som dermed står til at falde.

Le Gammeltoft stopper på Heartbeats

Aller Media bekræfter, at stifter og direktør for det digitale medie og bureau har valgt at opsige sin stilling. Le Gammeltoft har stået i spidsen for selskabet siden 2015.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs