MediaWatch

DoCoMo udskyder 3G

Med en planlagt lancering af avancerede 3G mobiltjenester allerede i næste måned, ville DoCoMo have været verdens første på markedet. Nu bliver DoCoMo imidlertid nød til at reducere antallet af tjenester, skriver Financial Times.

DoCoMo havde indtil for nylig insisteret på at lancere dets 3G tjenester i områderne Tokyo og Yokohama, til trods for at andre operatører havde annonceret planer om at udskyde deres lanceringer som følge af leveringsproblemer fra underleverandører og uløste spørgsmål vedrørende standardisering.

DoCoMo's konkurrent på det japanske marked, J-Phone, der delvist er ejet af British Telecommunications og Vodafone, har ligeledes meddelt, at dets 3 generations mobilnetværk vil blive forsinket indtil næste år.

Problemet skyldes, at softwaren til 3G ikke er i stand til at stabilisere signalerne, så de kan adskilles fra nuværende teknologier.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

B.T. lukker printavisen, cityredaktionerne nedlægges og chefredaktør Jonas Kuld Rathje stopper, Bog & Idé barsler med streamingtjeneste, og DR gentænker kulturdækningen. Det har været en travl uge i Mediedanmark, men du får overblikket over de vigtigste historier lige her.

Den Uafhængige venter øget vækst i 2022 med dyrere abonnement

Radiostationen, der gik i luften i 2020, lagde 20 kr. til abonnementsprisen i marts, hvilket har fået nogle af de betalende lyttere til at falde fra. Medlemstallet ventes dog at vokse og omsætningen stige i indeværende år, vurderer strategichef Kasper Saugmann.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs