MediaWatch

Adomo præsenterer nye produkter

Adomo meddeler, at det foretager en åben emission på torsdag og at det i den forbindelse vil afholde et pressemøde, hvor de to nye produkter vil blive lanceret samt demonstreret. Mødet vil få tilstedeværelse, om end per videolink, af virksomhedens grundlægger, Samir Lehaff, der blandt andet står bag indtil flere start-ups i Danmark.

Der er ifølge virksomheden tale om to nye typer af servere, der bygger på udviklingen inden for taleadgang til computersystemer. Serverne kobles på en standard Microsoft Exchange Server og dermed opnås adgang til at foretage stemmestyret korrespondance af blandt andet e-mails. Det bliver med andre ord muligt at kommunikere verbalt med virksomhedens mailsystem. Dette serversystem er døbt AdomoMCS.

Adomos andet produkt er døbt AdomoCSS og dets funktion er at skabe bro mellem virksomhedens telefonsystem og datanetværk. Disse systemer fungerer i dag uafhængigt af hinanden.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Flere historier om mediekoncerners sparerunder, Disneys søsætning af første nordiske produktion og opkøbet af it-medie har alle været med til at præge nyhedshimlen over Mediedanmark i denne uge. Få overblikket her.

Politiken-ledelse nedbringer antallet af fyringer

Fire af de varslede fyringer er nu erstattet med frivillige fratrædelser. Medarbejderne har ”en stærk forventning” om, at de videre forhandlinger vil føre til, at antallet af fyringer ender på nul.

Jyllands-Posten indleder forhandlinger om frivillige fratrædelser

Medarbejderne er vendt tilbage til arbejdet, fordi de oplevelser, at ledelsen nu åbner for reelle forhandlinger om vilkårene for afskedigelser af seks redaktionelle medarbejdere. Der er indledt individuelle forhandlinger om frivillige fratrædelser, bekræfter ansv. chefredaktør Jacob Nybroe.

Poul Madsen trækker sig fra Den Uafhængige

Små tre måneder efter at være tiltrådt som arbejdende bestyrelsesformand og medejer af Den Uafhængige er Poul Madsen stoppet i begge roller. Han fortsætter dog som mediets ”gode ven”.

Jysk Fynske-ledelse genovervejer alle udviklingsprojekter

Mediekoncernens omkostninger stiger med tocifret millionbeløb i 2023, mens indholdssalget er udfordret af inflation og stramme budgetter. Derfor skal alle udviklingsprojekter genevalueres – herunder lokalsatsningen med 24 digitale betalingsmedier, som adm. direktør ikke kan love at holde hånden under.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs