MediaWatch

Adomo præsenterer nye produkter

Adomo meddeler, at det foretager en åben emission på torsdag og at det i den forbindelse vil afholde et pressemøde, hvor de to nye produkter vil blive lanceret samt demonstreret. Mødet vil få tilstedeværelse, om end per videolink, af virksomhedens grundlægger, Samir Lehaff, der blandt andet står bag indtil flere start-ups i Danmark.

Der er ifølge virksomheden tale om to nye typer af servere, der bygger på udviklingen inden for taleadgang til computersystemer. Serverne kobles på en standard Microsoft Exchange Server og dermed opnås adgang til at foretage stemmestyret korrespondance af blandt andet e-mails. Det bliver med andre ord muligt at kommunikere verbalt med virksomhedens mailsystem. Dette serversystem er døbt AdomoMCS.

Adomos andet produkt er døbt AdomoCSS og dets funktion er at skabe bro mellem virksomhedens telefonsystem og datanetværk. Disse systemer fungerer i dag uafhængigt af hinanden.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Smal medieaftale i hus, mediedistributører forventer højere priser, borgerlige varsler tilbagrulning af forlig, endnu en streamingtjeneste gør indtog i Norden og ny virksomhed vil give podcasts international succes. Vi tager en rundtur i uge 21 i Mediedanmark.

K-ordfører kalder skrottet some-lovforslag for tidsspild

Et lovforslag, som skulle forpligte bl.a. sociale medier til at fjerne ulovligt indhold inden for 24 timer, er bremset af EU-Kommissionen. Konservatives erhvervs- og forbrugerordfører mener, lovforslaget fra begyndelsen skulle have været udformet anderledes.

Debat: Medieforhandlingerne viser skræmmende mangel på viden

Resultatet af medieforliget er et skævvredet mediemarked, hvor regeringen med pincet vil udpege, hvilke medier og hvilket indhold, der fortjener politikernes nåde. Sådan lyder det fra direktør i Danske Medier, Mads Brandstrup, i dette debatindlæg.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs