MediaWatch

Lavere forventninger til SBC

SBC havde regnet med at overskuddet per aktie ville vokse med 11 til 14 procent i år 2001. Forrige år havde SBC et overskud på 2,26 dollar per aktie.

Hvis overskuddet stiger som forventet, vil det blive op til 2,58 per aktie. SBC forventes et overskud på 2,46 dollar per aktie i år i henhold til First Call/Thomson Financial, skriver Bloomberg.

SBC tjente 51 cents i første kvartal i henhold til First Call. Hvis årsprognocen reduceres yderligere, vil det blive tredje gang siden december, at SBC meddeler, at det ikke når forventningerne.

SBC rammes af den generelle nedgang i økonomien og investeringer i for eksempel Internet-adgang, mener analytikerne. I slutningen af marts måned meddelte SBC, at højere omkostninger ville forårsage, at overskuddet for første kvartal ikke bliver under analytikernes estimater.

Analytikerne stiller spørgsmål ved, om selskabet vil være i stand til senere på året at indhente det tabte.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Ny rapport om danskernes nyhedsbrug, første skridt mod aftale for DPCMO, startskud på Se og Hør-strategi og et nødopråb fra produktionsbranchen er blandt nogle af ingredienserne, der har sat smag på denne uge i mediebranchen. Få et overblik i ugens briefing.

EU vil kræve strengere kontrol med statslige annoncekroner

I et nyt udspil lægger Europa-Kommissionen nu op til flere krav til gennemsigtighed og fair tildeling, når alt fra regeringer til statsejede virksomheder køber reklameplads hos medierne. Forslaget møder opbakning hos Danske Medier, der dog overordnet ser lovforslaget som dårligt nyt for mediebranchen.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs