MediaWatch

Lavere forventninger til SBC

SBC havde regnet med at overskuddet per aktie ville vokse med 11 til 14 procent i år 2001. Forrige år havde SBC et overskud på 2,26 dollar per aktie.

Hvis overskuddet stiger som forventet, vil det blive op til 2,58 per aktie. SBC forventes et overskud på 2,46 dollar per aktie i år i henhold til First Call/Thomson Financial, skriver Bloomberg.

SBC tjente 51 cents i første kvartal i henhold til First Call. Hvis årsprognocen reduceres yderligere, vil det blive tredje gang siden december, at SBC meddeler, at det ikke når forventningerne.

SBC rammes af den generelle nedgang i økonomien og investeringer i for eksempel Internet-adgang, mener analytikerne. I slutningen af marts måned meddelte SBC, at højere omkostninger ville forårsage, at overskuddet for første kvartal ikke bliver under analytikernes estimater.

Analytikerne stiller spørgsmål ved, om selskabet vil være i stand til senere på året at indhente det tabte.

Mere fra MediaWatch

Portræt: Pernille Holbøll er både en kontant eksekvator og "et suverænt valg"

Pernille Holbøll er steget til vejrs i Mediedanmark og træder nu ind som ansv. chefredaktør på B.T. Tidligere chefer og kolleger beskriver hende som en af de bedste i branchen til at eksekvere på de digitale strategier, men også hvordan hun har været både kontant og utålmodig, men har gennemgået en udvikling som leder de seneste år.

Jobindex ser overskud vokse med 40 pct.

”Antallet offentlige jobannoncer på det højeste niveau, vi nogensinde har målt,” lyder det fra adm. direktør i Jobindex i forbindelse med offentliggørelse af kvartalsrapport.

DR-sportschef stopper

DR skal se sig om efter en ny sportschef, da den nuværende skifter branche efter syv år i spidsen for DR Sporten.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs