MediaWatch

Retssag øger Napsters besøgstal

Den megen omtale har blandt andet bevirket at antallet af danske besøgende er steget kraftigt. Ifølge Nielsen//NetRatings er antallet af besøgende i perioden januar til marts således steget med knap 23 procent.

Sagen mod Napster er som tidligere nævnt anlagt af musikindustrien, der ønsker den ulovlige trafik over nettet stoppet og i yderste konsekvens tjenester som Napster lukket, hvis man da ikke er i stand til at bremse den ulovlige trafik ad anden vej.

"Omtale skaber øget trafik - uanset om den er god eller dårlig - det er den situation Napster har oplevet under retssagen, som har kørt de sidste par måneder ", udleder salgs- og marketingdirektør Simon Svegaard, som er ansvarlig for Net//ratings.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

I JP/Politikens Hus har aviserne afsluttet forhandlingerne om afskedigelser, og samtidig er opsigelser blevet annonceret på flere andre adresser i Mediedanmark. En længe ventet aftale med Netflix landede, og i Norge er en global podcasttrend, som DR følger tæt, blevet tydelig. Få overblikket her.

Klumme: Censur af sociale medier styrer mod at været reguleret af annoncører

Der er de seneste år er der taget flere skridt mod en privatisering af reguleringen af ytringsfrihed på platforme, vi oplever som digital infrastruktur for den offentlige samtale. Det seneste træk, hvor annoncører boykotter Twitter, peger i retning af, at nu bliver grænserne også sat af virksomheder, skriver Uffe Gardel.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs