MediaWatch

Retssag øger Napsters besøgstal

Den megen omtale har blandt andet bevirket at antallet af danske besøgende er steget kraftigt. Ifølge Nielsen//NetRatings er antallet af besøgende i perioden januar til marts således steget med knap 23 procent.

Sagen mod Napster er som tidligere nævnt anlagt af musikindustrien, der ønsker den ulovlige trafik over nettet stoppet og i yderste konsekvens tjenester som Napster lukket, hvis man da ikke er i stand til at bremse den ulovlige trafik ad anden vej.

"Omtale skaber øget trafik - uanset om den er god eller dårlig - det er den situation Napster har oplevet under retssagen, som har kørt de sidste par måneder ", udleder salgs- og marketingdirektør Simon Svegaard, som er ansvarlig for Net//ratings.

Mere fra MediaWatch

TV 2 afviser blankt kritik fra Danske Filminstruktører om svigt af dansk film

Dansk Film bliver ikke ladt i stikken af tv-stationerne efter deres filmforpligtelse er afskaffet, siger TV 2's fiktionschef, der går i rette med Danske Filminstruktørers kritik af bl.a. mindre og manglende risikovillig støtte fra DR og TV 2 til dansk film. Samlet er pengene til dansk film ikke blevet mindre, siger hun.

Briefing: Ugen i mediebranchen

Kristeligt Dagblads mangeårige chefredaktør takker af, Radio- og tv-nævnet undrer sig over Radio4's lyttertal, og JP/Politikens Hus har offentliggjort bedste regnskab i årevis. Hop med på denne uges catch-up med de vigtigste historier i ugen, der er gået.

Medier nyder godt af nedlagt strejkekasse

JP/Politikens Hus skal have modtaget et tocifret millionbeløb fra Danske Mediers kasse, der blev nedlagt i 2021, da arbejdsgiverforeningen blev en del af Dansk Erhverv.

Seneste nyt

Se flere jobs