MediaWatch

Ariba møder forventninger

Ariba har som det seneste i rækken af tech-selskaber måttet se den aftagende amerikanske økonomi have en betragtelig indvirkning på indtjeningen, og kommer således ud af sit andet kvartal med et skarpt øget tab i forhold til sidste års resulatet. Wall Streets forventninger blev dog indfriet, skriver CNN.

I kvartalet der sluttede med udgangen af marts fik selskabet et proforma nettotab på 48,3 millioner dollar svarende til 20 cent per aktie. Samme resultat sidste år endte med et tab på 11,5 millioner dollar eller 6 cent per aktie i tab.

Selskabet, der i starten af denne måned advarede om en faldende indtjening og følgelig reducerede sin medarbejderstab med godt en tredjedel, lægger hovedansvaret for det forværrede resultat på den økonomiske afmatning, som ramte hårdere end man havde forventet.

Ariba fik trods nedgangen en samlet omsætning på 90,7 millioner dollar, hvilket var mere end en fordobling i forhold til samme resultat i fjor. Her endte omsætningen på 40 millioner dollar.

Mere fra MediaWatch

16 medarbejdere fratræder på Jyllands-Posten

Syv journalistiske medarbejdere forlader avisen, mens yderligere ni medarbejdere er blevet opsagt - herunder en redaktionel analysechef. Derudover lukker Jyllands-Posten for kommentarsporet på Facebook. (Opdateret)

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs