MediaWatch

Ariba møder forventninger

Ariba har som det seneste i rækken af tech-selskaber måttet se den aftagende amerikanske økonomi have en betragtelig indvirkning på indtjeningen, og kommer således ud af sit andet kvartal med et skarpt øget tab i forhold til sidste års resulatet. Wall Streets forventninger blev dog indfriet, skriver CNN.

I kvartalet der sluttede med udgangen af marts fik selskabet et proforma nettotab på 48,3 millioner dollar svarende til 20 cent per aktie. Samme resultat sidste år endte med et tab på 11,5 millioner dollar eller 6 cent per aktie i tab.

Selskabet, der i starten af denne måned advarede om en faldende indtjening og følgelig reducerede sin medarbejderstab med godt en tredjedel, lægger hovedansvaret for det forværrede resultat på den økonomiske afmatning, som ramte hårdere end man havde forventet.

Ariba fik trods nedgangen en samlet omsætning på 90,7 millioner dollar, hvilket var mere end en fordobling i forhold til samme resultat i fjor. Her endte omsætningen på 40 millioner dollar.

Mere fra MediaWatch

Kulturminister om regulering af sociale medier: Vi har sovet i timen

Regeringen er på vej med et lovforslag om regulering af ulovligt indhold på sociale medier. Det er led i en ambition om i højere grad at kunne stille techselsaber til ansvar for spredningen af indhold på deres platforme. Men der mangler et opgør med indhold, der er skadeligt uden at være ulovligt, lyder det fra kulturministeren.

Filmfolk vil have lavet om på støttemodellen til dansk film

DR og TV 2 bør i fremtiden skulle forpligte sig til støtte danske spillefilm, inden de går i produktion, i stedet for at det sker på bagkant som i dag. Det bør et nyt medieforlig lave om på, lyder det fra Danske Filminstruktører, der bakkes op af Producentforeningen og DFI.

Seneste nyt

Se flere jobs