MediaWatch

IT Factory i nyt opkøb

IT Factory annoncerede sidste år, at selskabet vil begynde at satse på løsninger baseret på Microsoft Exchange, lige som selskabet i en årrække har leveret løsninger baseret på Lotus Notes. Opkøbet af ECMS er et vigtigt led i denne strategi.

Sidste år købte IT Factory det hollandsk-baserede Documentaal, der udvikler software som gør det muligt at dele filer og data mellem Lotus Notes og Microsoft Office.

IT Factory har desuden købt selskaber som amerikanske Solutions By Design og britiske MICA Computing Services, der ligeledes har ekspertise i Lotus-Microsoft integration.

Samtidig med opkøbet kan IT Factory meddele, at selskabet har indgået en strategisk alliance med @ The Academy, der tidligere har været et autoriseret IT Factory Education Centre i Benelux-regionen.

Og så har IT Factory minsandten også fået ny bestyrelsesformand. Det er Jeff Papows, tidligere topchef hos Lotus Development Corp. Næstformand er Søren Jonas Bruun fra 2M Invest, der ejer en aktiepost i IT Factory.

Mere fra MediaWatch

16 medarbejdere fratræder på Jyllands-Posten

Syv journalistiske medarbejdere forlader avisen, mens yderligere ni medarbejdere er blevet opsagt - herunder en redaktionel analysechef. Derudover lukker Jyllands-Posten for kommentarsporet på Facebook. (Opdateret)

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs