MediaWatch

i-data-selskab får ADSL-kontrakter

Hidtil er det kun lykkedes for Eicon Networks, der er et datterselskab til danske i-data, at hive én ADSL-aftale hjem med et teleselskab i Europa. Det var, da selskabet i februar indgik aftale med Mobilix i Danmark.

I lyset af den seneste tids uro og manglende tillid til i-data-aktien er det nogle særdeles vigtige kontrakter, Eicon Networks nu har hevet hjem. Nick Jensen, adm. direktør hos i-data, er da også meget tilfreds med aftalerne:

- Vi tror Eicon Networks kan udnytte sin stærke position inden for ISDN-udstyr til at blive en stærk spiller på ADSL-markedet, siger Nick Jensen.

I-data får igen i dag kredit for sin Exbit-handel for Vitesse-aktier. Vitesse steg i går med mere end 15 procent på Nasdaq. i-data er efterfølgende steget med 9 kroner til kurs 146, svarende til 6–7 procent.

Mere fra MediaWatch

Aller Media-topchef om nedlæggelse af printmagasin til unge: "Tiden er moden"

Næste år ville ”Vi Unge” som printmagasin være fyldt 60 år. Men fra årsskiftet er den trykte version af magasinet til teenagepiger fortid. Topchef i Aller Media kalder det en ”meget logisk beslutning” og forklarer samtidig, hvad der ligger bag en række andre, større ændringer i Aller Medias redaktionelle setup.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs