MediaWatch

Framfab sælger ud i Norge

Framfab er i færd med en restrukturerings-proces i et forsøg på at gøre den falmede børskomet profitabel igen. Det skal ske ved at fokusere på kerne-aktiviteterne, siger Per Olav Andersen, adm. direktør for Framfab i Norge.

- I denne proces har vi været opmærksomme på at sikre fremtiden for vores medarbejdere, og vi er glade for at det er lykkedes med denne aftale, siger Per Olav Andersen.

De nye aktiviteter bliver en del af EDB Business Partners datterselskaber, EDB Bundator og BDS. EDB Business Partner er et selskab under Telenor.

Mere fra MediaWatch

B.T.'s fejlskud bekymrer ikke brancheorganisation

Direktør for Danske Medier ser B.T.’s investeringslyst som et sundhedstegn, selv om storbyeventyret kuldsejlede på under et år. Det er dog nødvendigt at knække koden til de lokale og digitale læsere, mener han.

Briefing: Ugen i mediebranchen

B.T. lukker printavisen, cityredaktionerne nedlægges og chefredaktør Jonas Kuld Rathje stopper, Bog & Idé barsler med streamingtjeneste, og DR gentænker kulturdækningen. Det har været en travl uge i Mediedanmark, men du får overblikket over de vigtigste historier lige her.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs