MediaWatch

Framfab sælger ud i Norge

Framfab er i færd med en restrukturerings-proces i et forsøg på at gøre den falmede børskomet profitabel igen. Det skal ske ved at fokusere på kerne-aktiviteterne, siger Per Olav Andersen, adm. direktør for Framfab i Norge.

- I denne proces har vi været opmærksomme på at sikre fremtiden for vores medarbejdere, og vi er glade for at det er lykkedes med denne aftale, siger Per Olav Andersen.

De nye aktiviteter bliver en del af EDB Business Partners datterselskaber, EDB Bundator og BDS. EDB Business Partner er et selskab under Telenor.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

I JP/Politikens Hus har aviserne afsluttet forhandlingerne om afskedigelser, og samtidig er opsigelser blevet annonceret på flere andre adresser i Mediedanmark. En længe ventet aftale med Netflix landede, og i Norge er en global podcasttrend, som DR følger tæt, blevet tydelig. Få overblikket her.

Klumme: Censur af sociale medier styrer mod at været reguleret af annoncører

Der er de seneste år er der taget flere skridt mod en privatisering af reguleringen af ytringsfrihed på platforme, vi oplever som digital infrastruktur for den offentlige samtale. Det seneste træk, hvor annoncører boykotter Twitter, peger i retning af, at nu bliver grænserne også sat af virksomheder, skriver Uffe Gardel.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs