MediaWatch

Framfab sælger ud i Norge

Framfab er i færd med en restrukturerings-proces i et forsøg på at gøre den falmede børskomet profitabel igen. Det skal ske ved at fokusere på kerne-aktiviteterne, siger Per Olav Andersen, adm. direktør for Framfab i Norge.

- I denne proces har vi været opmærksomme på at sikre fremtiden for vores medarbejdere, og vi er glade for at det er lykkedes med denne aftale, siger Per Olav Andersen.

De nye aktiviteter bliver en del af EDB Business Partners datterselskaber, EDB Bundator og BDS. EDB Business Partner er et selskab under Telenor.

Mere fra MediaWatch

TV 2 afviser blankt kritik fra Danske Filminstruktører om svigt af dansk film

Dansk Film bliver ikke ladt i stikken af tv-stationerne efter deres filmforpligtelse er afskaffet, siger TV 2's fiktionschef, der går i rette med Danske Filminstruktørers kritik af bl.a. mindre og manglende risikovillig støtte fra DR og TV 2 til dansk film. Samlet er pengene til dansk film ikke blevet mindre, siger hun.

Briefing: Ugen i mediebranchen

Kristeligt Dagblads mangeårige chefredaktør takker af, Radio- og tv-nævnet undrer sig over Radio4's lyttertal, og JP/Politikens Hus har offentliggjort bedste regnskab i årevis. Hop med på denne uges catch-up med de vigtigste historier i ugen, der er gået.

Medier nyder godt af nedlagt strejkekasse

JP/Politikens Hus skal have modtaget et tocifret millionbeløb fra Danske Mediers kasse, der blev nedlagt i 2021, da arbejdsgiverforeningen blev en del af Dansk Erhverv.

Seneste nyt

Se flere jobs