MediaWatch

Ericsson fyrer 4.000 i Sverige

Det er konsekvenserne af den sparepakke, som koncernledelsen fremlægger i dag i forbindelse med offentliggørelsen af kvartalsregnskabet. Det er først og fremmest administrationsfolk og tjenestemænd ansat på koncernens afdelinger i Kista og Lund, der får sparket, skriver Dagens Industri.

Indtil nu har næsten 4.000 Ericsson-medarbejdere i Sverige fået fyresedlen, lige som ledelsen har annonceret, at to mobiltelefonfabrikker i England skal lukkes,

Markedet regner ved dagens regnskabsaflæggelse med at få klar besked om, hvilke skridt den kritiserede Ericsson-ledelse vil tage for at rette skuden op. Ellers risikerer Ericsson at blive udsat for endnu en omgang kraftige kursfald, skriver den svenske avis.

Også Nokia fremlægger kvartalsregnskab i dag.

Mere fra MediaWatch

Mediekommentator kalder medieforlig en "lappeløsning"

Endnu en smal medieaftale er landet, uden der bliver foretaget markante ændringer af rammerne for de danske medier, som medievirksomheder kan slå sig på, lyder vurderingen fra mediekommentatorer. De store ændringer er udsat med en lang række udvalg og undersøgelser, og spørgsmålet er, hvor mange af regeringens mål, der reelt kan føres ud i livet.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs