MediaWatch

Microsoft ud med fornuftigt regnskab

Verdens største softwareselskab oplyser, at nettoindtjeningen steg med 2,5 procent fra 2,39 milliarder til 2,45 milliarder dollar. Omsætningen i det tredje kvartal var 6,46 milliarder dollar - en stigning på 14 procent fra 5,66 milliarder dollar.

Microsoft forventer en omsætning i det kommende regnskabsår - der løber til 30. juni 2002 - på 28-29 milliarder dollar, skriver Financial Times

- Resultaterne er stærke i alle forretningsområder og bedre end forventet, sagde John Connors, Microsoft's finansdirektør torsdag.

Resultaterne kommer som en lettelse for investorerne, der har været bekymrede over, hvorvidt den globale nedgang i salget af pc'ere ville påvirke Microsoft's salg af software og operativsystemer som Office og Windows.

Mere fra MediaWatch

Podimo-partnerskab åbner dør til podcastmarkedet for Drive

En aftale om undersøgende journalistiske podcastserier til Podimo er første skridt mod en egentlig lydafdeling i produktionsselskabet Drive, der hidtil kun har lavet tv. Broadcasterne efterspørger i højere grad lydkompetencer, lyder det fra producent.

Portræt: Pernille Holbøll er både en kontant eksekvator og "et suverænt valg"

Pernille Holbøll er steget til vejrs i Mediedanmark og træder nu ind som ansv. chefredaktør på B.T. Tidligere chefer og kolleger beskriver hende som en af de bedste i branchen til at eksekvere på de digitale strategier, men også hvordan hun har været både kontant og utålmodig, men har gennemgået en udvikling som leder de seneste år.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs