MediaWatch

SAP overgår alle forventninger

SAP's indtjening blev fordoblet i forhold til samme resultat i fjor og endte på 0,40 Euro per aktie mod 0,20 Euro. Samlet svarer det til en nettoindtjening på 117 millioner Euro mod 56 millioner Euro i fjor, skriver Bloomberg.

Markedets forventning var, at SAP ville nå en indtjening på 80,1 millioner Euro og en omsætning på 1,45 milliarder Euro. Omsætningen nåede op på 1,5 milliarder Euro en forbedring på 50 millioner Euro og i forhold til sidste år en fremgang på 300 millioner Euro. Omregnet svarer stigningen til en fremgang på 29 procent.

Salget har ligeledes været støt stigende og især i Europa har selskabet haft fremgang. Europa, Mellemøsten og Afrika oplevede en salgsstigning på 31 procent mens det i Asien/Stillehavsregionen nåede op på 28 procent. I USA nåede salget en fremgang på 26 procent.

SAP forventer fortsat fremgang i de første tre kvartaler af indeværende regnskabsår, og en forbedring af vækstraten i selskabets omsætning ventes ligeledes opfyldt. I 2000 var raten på 23 procent.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Udsigt til et smalt medieforlig, en ny fiktionsstrategi fra DR, friske tal fra Jysk Fynske Medier og Information, et vaklende flertal for kulturmoms, Heartbeats mister sin direktør, og en statslig styrelse beskyldes for ulovlig deling af artikler. Få et overblik over Mediedanmark med ugens briefing.

Overblik: Sådan er medieaftalerne landet siden 2000

Hvert andet medieforlig siden 2000 har – i grove træk – haft bred politisk opbakning, mens den anden halvdel af forligene er indgået med smalt flertal. Her får du overblik over, hvordan de seneste årtiers forlig er landet.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs