MediaWatch

Tidsplan for 3G-auktion fastlagt

Regeringen mødtes i går med 3G Forum, for at drøfte de indkomne høringssvar vedrørende en række 3G-forhold samt foreslåede ændringer til følgelovgivning. Ifølge Telestyrelsen ønsker hovedparten af teleselskaberne i deres høringssvar vished om tidsplanen, og ingen foreslog, at Regeringen skulle forfølge dets planer om en tidligere tidsplan.

Telestyrelsen noterer desuden, at hovedparten fortrækker en auktion i begyndelsen af september 2001, mens én repræsentant mener, at slutningen af august kunne være et alternativ.

Den følgende tidsplan fastlægger de resterende trin og relevante datoer i auktionsprocessen. Ministeren har tiltrådt denne tidsplan, der reflekterer kommentarer modtaget fra interessenter i forbindelse med høringsprocessen under forberedelsen af auktionen.

Tilmeldingsfristen vil blive formelt offentliggjort i Information Memorandum. Selvom der ikke forventes ændringer i tidsplanen, skal budgivere være opmærksomme på, at Telestyrelsen i medfør af bekendtgørelsen kan forlænge tilmeldingsfristen.

- Slutningen af maj: Færdiggørelse af bekendtgørelse og Information Memorandum
- September/oktober: Tilladelserne udstedes

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Salg af Chapter, sparerunde hos Sjællandske, nyt fra magasinbranchen samt forhandlinger i produktionsbranchen er blandt de større sager, der rullede ind i ugens løb i Mediedanmark. Få et overblik med denne uges briefing.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs