MediaWatch

Tidsplan for 3G-auktion fastlagt

Regeringen mødtes i går med 3G Forum, for at drøfte de indkomne høringssvar vedrørende en række 3G-forhold samt foreslåede ændringer til følgelovgivning. Ifølge Telestyrelsen ønsker hovedparten af teleselskaberne i deres høringssvar vished om tidsplanen, og ingen foreslog, at Regeringen skulle forfølge dets planer om en tidligere tidsplan.

Telestyrelsen noterer desuden, at hovedparten fortrækker en auktion i begyndelsen af september 2001, mens én repræsentant mener, at slutningen af august kunne være et alternativ.

Den følgende tidsplan fastlægger de resterende trin og relevante datoer i auktionsprocessen. Ministeren har tiltrådt denne tidsplan, der reflekterer kommentarer modtaget fra interessenter i forbindelse med høringsprocessen under forberedelsen af auktionen.

Tilmeldingsfristen vil blive formelt offentliggjort i Information Memorandum. Selvom der ikke forventes ændringer i tidsplanen, skal budgivere være opmærksomme på, at Telestyrelsen i medfør af bekendtgørelsen kan forlænge tilmeldingsfristen.

- Slutningen af maj: Færdiggørelse af bekendtgørelse og Information Memorandum
- September/oktober: Tilladelserne udstedes

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Et forlag med faldende flyvehøjde, en pris på åbning af DR’s kæmpearkiv, en omfattende fyringsrunde og en radiodirektør, der må se i øjnene at vigtig målsætning bliver svær at nå. Få et overblik over Mediedanmark med ugens briefing.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs