MediaWatch

Europa bagud på mobilt Internet

I Japan har telefonerne farveskærm, iMode kommer nu også med Java-support og DoCoMo lover mobile overførselshastigheder på op mod 20 Mbit om nogle år.

Over 30 millioner japanere er allerede på det trådløse internet - og de betaler oven i købet for det!

Den japanske udgave af det mobile Internet er på vej - ikke mindst fordi de japanske teleudbydere og mobilproducenter har været bedre til at tænke på brugernes ønsker og behov.

- I Europa er de mobile produkter ikke blevet udviklet på kundernes præmisser, siger Torben Rune, direktør og teleanalytiker i researchfirmaet Netplan.

Læs mere i Nyhedsbrevet Mediawatch - om den ny økonomi, Internettet og de digitale medier - der udkommer fredag: Nyhedsbrevet Mediawatch

Mere fra MediaWatch

DR og TV 2 slår sig sammen om partilederdebat

De to public service-stationer har besluttet at samsende én relativt lang debat mellem de mange politiske partiledere frem for at skulle lave en hver. Beslutningen handler bl.a. om logistik, lyder det.

Med ny rabatordning vil Politiken nå de unge

Den klassiske Politiken-læser er allerede dækket ind med Politiken Plus-rabatordningen, lyder det fra forretningsudvikleren bag nyt alternativ. Formålet bag Minus-løsningen er en kombination af kundepleje og -fastholdelse.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs