MediaWatch

VIGILANTe i fransk fusion

Parterne underskrev kontrakten den 31. marts og fusionen er nu gået ind i den afsluttende fase. 52 procent af Networks Vigilance ejes i øjeblikket af Cyrano, og ifølge aftalen vil Cyrano komme til at eje 11 procent af det fusionerede selskab.

VIGILANTe er specialiseret i at teste Internet-sikkerhed for virksomheder i Europa og USA. Networks Vigilance leverer automatiske sikkerhedstest til sikring af netværk og firewalls. Virksomheden vil fremover - foruden test fra Internettet - også komme til at fokusere på test af IT-infrastrukturer.

- Fusionen giver os mulighed for at møde kundernes behov og sætte skub i udviklingen og implementeringen af vores testprodukter på verdensplan, siger Ulf Munkedal, partner og adm. direktør i VIGILANTe.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Flere historier om mediekoncerners sparerunder, Disneys søsætning af første nordiske produktion og opkøbet af it-medie har alle været med til at præge nyhedshimlen over Mediedanmark i denne uge. Få overblikket her.

Politiken-ledelse nedbringer antallet af fyringer

Fire af de varslede fyringer er nu erstattet med frivillige fratrædelser. Medarbejderne har ”en stærk forventning” om, at de videre forhandlinger vil føre til, at antallet af fyringer ender på nul.

Jyllands-Posten indleder forhandlinger om frivillige fratrædelser

Medarbejderne er vendt tilbage til arbejdet, fordi de oplevelser, at ledelsen nu åbner for reelle forhandlinger om vilkårene for afskedigelser af seks redaktionelle medarbejdere. Der er indledt individuelle forhandlinger om frivillige fratrædelser, bekræfter ansv. chefredaktør Jacob Nybroe.

Poul Madsen trækker sig fra Den Uafhængige

Små tre måneder efter at være tiltrådt som arbejdende bestyrelsesformand og medejer af Den Uafhængige er Poul Madsen stoppet i begge roller. Han fortsætter dog som mediets ”gode ven”.

Jysk Fynske-ledelse genovervejer alle udviklingsprojekter

Mediekoncernens omkostninger stiger med tocifret millionbeløb i 2023, mens indholdssalget er udfordret af inflation og stramme budgetter. Derfor skal alle udviklingsprojekter genevalueres – herunder lokalsatsningen med 24 digitale betalingsmedier, som adm. direktør ikke kan love at holde hånden under.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs